Blagdanski stol – Blizanci i Rak

Blagdanski stol - Blizanci i RakKada govorimo o hrani i kuhanju govorimo o znaku Bika i drugoj astrološkoj kući. Iako nikada nije dobro u astrologiji generalizirati, ali vrlo često su baš Bikovi pravi hedonisti koji uživaju u hranu i kuhanju. Kada dolaze blagdani na stolu se nađe pregršt ukusnih jela, ali su mnogima omiljeni upravo kolači. Svakom horoskopskim znaku pridružit ćemo jedan recept i nekoliko dobro poznatih kolača koji odgovaraju njihovom ukusu.

Blizanci

Kada je riječ o hrani Blizanci su oni koji obožavaju što više toga jesti prstima ili jest dok hodaju po stanu ili pričaju na telefon. Konstantno pokazuju da uspješno žongliraju kada treba raditi dvije ili više stvari istovremeno. Nisu strpljivi da bi radili puno kolača, ali će napraviti puno manjih kolačića. Njihovi blagdanski favoriti će biti kolačići povezani kremom i preliveni čokoladom, a riječ je o Išleru poznatoj kao slastici koja je ukorijenjena kao blagdanski kolač kontinentalne Hrvatske.

Rak

Nije tajna da se Rakovi i Bikovi jako dobro slažu, pa su to dva znaka koja mogu satima pričati o receptima, kuhanju ili serviranju jela. Rakovi vole tradicionalna ili provjerena jela koja su naučili pripremati od svoje majke. Rak je znak koji voli kupovati kuharice, pa onda dugo birati koji će kolač pripremati za svoje najmilije. Odlučit će se za Linzer tortu, baklavu ili kinder tortu za djecu.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (411 ocjena)