Blagdanski stol – Lav i Djevica

Blagdanski stol - Lav i DjevicaKada govorimo o hrani i kuhanju govorimo o znaku Bika i drugoj astrološkoj kući. Iako nikada nije dobro u astrologiji generalizirati, ali vrlo često su baš Bikovi pravi hedonisti koji uživaju u hranu i kuhanju. Kada dolaze blagdani na stolu se nađe pregršt ukusnih jela, ali su mnogima omiljeni upravo kolači. Svakom horoskopskim znaku pridružit ćemo jedan recept i nekoliko dobro poznatih kolača koji odgovaraju njihovom ukusu.

Lav

Žene Lavice su vrlo sposobne kuharice, ali koje ne vole previše komplicirati. Važno je da kolač izgleda raskošno, ali da ima i odličan okus kako bi dobile puno komplimenata. Oni će se odlučiti naravno za kraljevski kolač, havana tortu ili malene bounty kolačiće.

Djevica

Djevice i Blizanci imaju najspretnije ruke u zodijaku, ali im ne koristi previše kada je riječ o kuhanju. Djevice vladaju razno raznim sitnim malim detaljima, pa će one svoje kolače urediti sitnim nekim detaljima kao bombončićima, malim čokoladnim detaljima i sl. Rođeni su stratezi, pa malo kuhaju, pazi na vrijeme, a u malim pauzama sve čiste za sobom. Njihovi će ovogodišnji božićni favoriti su jaffa kuglice, muffini ili šarena mađarica.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (343 ocjena)