Blagdanski stol – Ovan i Bik

Blagdanski stol - Ovan i BikKada govorimo o hrani i kuhanju govorimo o znaku Bika i drugoj astrološkoj kući. Iako nikada nije dobro u astrologiji generalizirati, ali vrlo često su baš Bikovi pravi hedonisti koji uživaju u hranu i kuhanju. Kada dolaze blagdani na stolu se nađe pregršt ukusnih jela, ali su mnogima omiljeni upravo kolači. Svakom horoskopskim znaku pridružit ćemo jedan recept i nekoliko dobro poznatih kolača koji odgovaraju njihovom ukusu.

Ovan

Vatreni Ovnovi se vole natjecati, a u tim natjecanjima još više vole pobjeđivati. Ovnovi će se za blagdane potruditi kako bi baš oni napravili najviše ukusnih kolača. Ne vole se satima gnjaviti sa kompliciranim kolačima, pa će se ponajprije odlučiti za orehnjaču, tortu monte ili neke brze kiflice.

Bik

Zemljani Bikovi nisu ljubitelji natjecanja iz razloga što uvijek sve impresioniraju s onima što naprave. Obožavaju kuhati, iako nisu skloni eksperimentiranju s okusima. Rado se vole držati provjerenih recepata koji u sebi sadrže kvalitetnu čokoladu. Nije im problem satima strpljivo kuhati, pa će vas za blagdane razveseliti Sacher tortom ili tortom Operom koja je poznata francuska slastica.

 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (350 ocjena)