Blagdanski stol – Vodenjak i Ribe

Blagdanski stol - Vodenjak i RibeKada govorimo o hrani i kuhanju govorimo o znaku Bika i drugoj astrološkoj kući. Iako nikada nije dobro u astrologiji generalizirati, ali vrlo često su baš Bikovi pravi hedonisti koji uživaju u hranu i kuhanju. Kada dolaze blagdani na stolu se nađe pregršt ukusnih jela, ali su mnogima omiljeni upravo kolači. Svakom horoskopskim znaku pridružit ćemo jedan recept i nekoliko dobro poznatih kolača koji odgovaraju njihovom ukusu.

Vodenjak

Vodenjaci iako nisu tipovi koji vole tradicionalne običaje, uživaju u dobroj atmosferi, društvu i piću. Nisu opterećeni izgledom kolača, ali im je okus vrlo značajan. Kada oni kuhaju skloni su izmišljati recepte i glave i spajati različite okuse. Oni će pripremati tortu od sira sa jagodama, kolače sa munchmallow kremom ili neki kolač od višanja i čokolade.

Ribe

Ribe će svoje kolače na kraju pokušati umjetnički urediti nekim zanimljivim motivima, a vole kolače u kojima ima puno ruma. Rado će se potruditi kako bi svojim gostima servirala ukusan desert. One će se odlučiti za makovnjaču, krem kocke ili mozart kocke.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (603 ocjena)