Dugine boje i njihovo značenje

Dugine boje i njihovo značenje

Ružičasta

To je boja suosjećajnosti, ljubavi i čistoće. Može značiti radost i ugodu, te snažan osjećaj zajedništva. U auri pokazuje tihu, skromnu osobu i ljubav za umjetnost i ljepotu.

Zlatna

Zrcali dinamiku duhovne energije i istinski pristup vlastitoj moći. Ona pokazuje posvećenu energiju i obnovu sklada. Također snažan entuzijazam i veliko nadahnuće. Zrcali vrijeme revitalizacije.

Bijela

Bijela se često vidi u auri, prije bilo koje stvarne boje. Često se vidi kao prozirna nijansa. Ona u sebi sadrži sve boje i kada se snažno javlja u auri, često dolazi zajedno s drugom bojom. Kada se bijela boja uistinu ističe kao boja u auri. Ona zrcali istinu i čistoću. Pokazuje da se energije bistre i pročišćuju. Često znači i buđenje kreativnosti.

Siva

To je boja inicijacije. Može pokazivati otkrivanje urođenih sposobnosti. Nijanse sivog koje više naginju srebrnoj, zrcale buđenje ženskih energija. To su energije i sposobnosti prosvjetljenja, intuicije i stvaralačke mašte.

Smeđa

Često se javlja u auričkom polju. Iako mnogi misle da zrcali nedostatak energije ili neravnotežu, nije uvijek tako. Smeđa je boja zemlje. Kada se pokazuje u auri, osobito u područjima iznad glave i oko stopala, može značiti novi rast. Pokazuje uspostavu novih korjena i želju za postignućem. To je boja koja može zrcaliti poduzetnost i organizaciju.

Crna

Crna je jedna od najviše zbunjujućih boja u auričkom spektru. Neki ljudu smatraju da pojava crne boje u auri pokazuje smrt ili tešku bolest. no to se ne može sa sigurnošću potvrditi. ona je boja zaštite. Kada je vidite u auri, može značiti da se osoba štiti, da ima tajne. Crna boja može značiti iskazivanje novog razumijevanja tereta i žrtvi.

Srebrno treperenje

Uvijek su znak velike kreativnosti i plodnosti. Kada se pojave unutar auričkog polja, pokazuju kreativnost koja se budi. Najčešće se vide u ženskim aurama. Trepetava svjetla potiču kreativnost i plodnost koje, dakako, mogu imati mnoge oblike. Kad kreativnost postane toliko djelatna da se iskazuje kao svjetlo u auričkom polju, privlači nove duše. Tada one, ako se pojavi mogućnost, kliznu unutra.

 
 
 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (412 ocjena)