Dugine boje – što znače

Dugine boje - što znače

Crvena

To je boja snažne energije, vatre i prvotne stvaralačke sile. To je energija koja pomiče život, ona je vruća. Može značiti jaku strast, um i volju. To je dinamična boja koja može pokazivati ljutnju, ljubav, mržnju i nepredviđene promjene. Može odražavati novo rođenje i preobrazbu. Utječe na krvotok, reproduktivni sustav, te buđenje uspavanih sposobnosti i nadarenost.

Narančasta

To je boja topline, kreativnosti i osjećaja. Može značiti hrabrost, radost i društvenost. To je boja koja može odražavati otvaranje nove svjesnosti, osobito na suptilnim životnim razinama.

Žuta

Za viđenje je jedna od prvih i najlakših auričkih boja. To je boja mentalne aktivnosti i nove sunčeve svjetlosti koja odražava novo učenje, mogućnosti, mudrost i intelekt.

Zelena

Ovo je boja osjećajnosti i suosjećajnosti. Ona zrcali rast, naklonost i smirenost. Može pokazivati osobu koja je pouzdana, otvorena uma i na koju se može osloniti. To je boja obilja, snage i prijaznosti.

Plava

Plava je uz žutu, najlakše vidljiva u auri. To je boja mira i tišine. Pokazuje odanost, istinu i ozbiljnost. Može pokazivati sposobnost jasnočujstva i razvoj telepatije.

Ljubičasta i ljubičastocrvena

Ljubičasta je boja topline i preobrazbe. To je boja pretapanja srca i uma, fizičkog i duhovnog. Ona znači neovisnost i intuiciju, baš kao i dinamiku i važnu aktivnost snova. Ona može pokazivat nekoga tko traži. Crvenije nijanse često pokazuju sposobnost praktičnog i prizemljenog rješavanja problema.

 
 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (365 ocjena)