Horoskopski znakovi – erogene zone

Horoskopski znakovi - erogene zone

Ovan: glava i lice

Dodirujte im čelo i slijepočnice, a obožavaju im kada se igrate sa njihovom kosom. Ono što bi druge žene doživjele kao obično češljanje Ovnici će biti prava predigra, a i muiškarac i žena ovog znaka poludjet će od strasti ako im provučete prste kroz kosu. Žene ovnovi vole kada ih ljube muškarci koji imaju bradu. Lagani ugriz za usne će povećati užitak koji osjećaju.

Afrodizijak: vanilija

Bik: vrat 

Možete početi sa laganim dodirima zadnjeg dijela vrata i lagano nastaviti ljubiti. Možete ga iznenaditi kada mu ujutro namiještate kravatu ili popravljate košulju, dok vaš dodir izgleda kao slučajan. Senzualani poljupci i mali ugrizi bi trebali biti spori i nježni.

Afrodizijak: začinsko ulje od maslinovog ulja, mente i timijana

Blizanci: šake, ruke, ramena

Krenite od njegovih prstiju, ljubeći unutrašnju stranu šaka i podlaktica dok su njegovi laktovi oslonjeni na vas. Osjetit ćete kako drhti dok uživa u ovoj opuštajućoj predigri. Uživat će i ako tijekom seksa, u zanosu strasti isprelepete prste.

Afrodizijak: lignje, kavijar

Rak: grudi

Osobito vole francuski poljubac. Ali grudi ostaju ipak najosjetljiviji dio njihovih tijela. Poljupcima njegovih ili njenin bradavica, ali i dodirima probudit ćete vrelo strasti kod ovog inače povučenog znaka. Milovanja grudiju ili tek senzualno dodirivanje i prelaženje prstima po prsima će oba pripadnika pripremiti za vruće strasti, ali su jmu i neizostavni začin samog seksa.

Afrodizijak: celer

Lav: leđa

Lagana masaža, nježno mazanje mirisnim uljuima i milovanje duž područja kralježnice će svakog lava pretvoriti u mačkicu. Muškarce će potaknuti i ako ga žena tijekom seksa ogrebe po leđima. ovom vatrenom znaku to će biti jasan znak da partneria uživa i poticaj da se još više potrudi.

Afrodizijak: tartufi

Djevica: trbuh

Djevice reagiraju gotovo na svaki vaš dodir, ali ako ih dodirijute po trbuhu ili lagano prelazite jezikom ili kosom, jednostavno uživaju. Pomilujte im pupak, uputite nekoliko poljubaca i vidjet ćete uistinu rijedak prizor – Djevicu koja gubi kontrolu i potpuno se prepušta.

Afrodizijak: šafran

Vaga: donji dio leđa i guza

Lako možete prepoznati Vagu, jer za njih se kaže da imaju najmanju stražnjicu. U najintimnijim momentima lagano ih potapšajte po guzi ili ih blago masirajte. A ako je u pitanju muškarac, lagano svojim bradavicama pređite preko donjeg dijela njegovih leđa.

Afrodizijak: paprika

Škorpion: ukratko, sve 

Libido Škorpiona je nenadmašan i malo tko ga može pratiti. Njegove genitalije su iznimno osjetljive i ništa ga ne može uzbuditi kao oralni seks no nije toliko važno što radite koliko da se potpuno prepustite seksu. On je utjelovljenje erosa i izgara od strasti.

Afrodizijak: ružmarin

Strijelac: bedra

Lagani dodir unutrašnje strane bedara i dodir područja jako blizu genitalija sigurno će probuditi njegovu želju. Žene strijelci su pored ovoga jako osjetljive na igru sa njihovom kosom. I muškarci i žene vole masažu kukova toplim uljem.

Afrodizijak: verbena

Jarac: koljena

Njegova strast se razbuktava ako ga ljubite u predjelu ispod koljena. Oslonite se bradavicama na njegovo tijelo, i odmorite se ležeći u predjelu njegovog pupka i bedara. Osim dodirivanja stražnje strane koljena, ženama će odgovarati i poze u kojima je partner tijekom seksa čvrsto drži za bedra.

Afrodizijak: karanfili

Vodenjak: listovi i gležnjevi 

Sve poze u kojima nadražujete ova dva područja će pojačati njegov užitak. Odgovara će im i lagano grickanje listova a ko vam je masaža predigra, završite upravo na listovima. Ne zaboravite na poljupce, a ženama će odgovarati misionarska poza jer im omogućuje da listovima čvrsto stisnu partnera uz sebe.

Afrodizijak: ginseng

Ribe: stopala

Oni reagiraju na laganu masažu stopala. Igrajte se s njihovim petama ili čitavim stopalom. Dodirujući im stopala, prste, laganom masažom ili golicanjem dovest ćete ih do ludila. Idealni ambijent za vruće igrice im je kupka. Izrazito ne vole poze u kojima moraju stajati.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (511 ocjena)