Horoskopski znakovi – tko s kim putuje

Horoskopski znakovi - tko s kim putuje

Pozdravili smo se ljetom i planiranjem putovanja na more, ali se približavamo zimskim mjesecima kada će se mnogi zaputiti na skijanje. Tko će s kim putovati? Tko će olako stiskati gas, a koga će se preticati u prometu?

Ovan: Za nestrpljive Ovnove je najbolja opcija da krenu što prije na put iz razloga što u svemu moraju biti prvi, pa tako da moraju i prvi stići. Za njih postoji samo gas, pa zato često moraju plaćati kazne. Idealan suvozač je Vaga koja će pokušati biti glas razuma kada Ovan zaboravi na kočnicu, ali će rado putovati i sa Lavom ili Strijelcem.

Bik: Biku je prije svega najvažnija sigurnost i to je razlog što su na glasi kao oprezni, ali vrlo spori vozači. Idealan suvozač je Škorpion koji će požurivati usporenog Bika, dok će najopušteniji biti u društvu Raka s kojim će do odredišta više puta stati kako bi navratili na kavu i u restoran na ručak.

Blizanci: Zaigrani Blizanci su odlični vozači iako su vrlo nestrpljivi. Kako vole raditi više stvari istovremeno često će voziti i razgovarati na mobitel, a šalama oraspoložiti policajca koji će im progledati kroz prste. Idealan suvozač je Strijelac koji će se pobrinuti da sve bude spakirano na vrijeme. Zabavno društvo šaljivim Blizancima bit će Vage i Vodenjaci.

Rak: Rakovima je odlazak na putovanje prilika da se zbliže sa svojim partnerom, probaju nove specijalitete i dive se krajoliku. Njihov izbor nije autocesta jer ne vole brzu vožnju, već se više puta zaustaviti kako bi slikali prirodne ljepote. Idealan suvozač je Jarac koji će se pobrinuti da se romantični Rakovi ne zanesu previše kako bi stigli u planirano vrijeme na odredište, a dobro društvo su Škorpioni i Bikovi.

Lav: Kod Lavova je najvažniji dojam, pa će se početi par dana ranije već spremati za putovanje. Važnije je što će nositi nego provjeriti jel im istekla putovnica. Lava je na cesti lako prepoznati jer je auto dotjeran, poznate marke i mami poglede ostalih sudionika u prometu. Idealan suvozač je Vodenjak koji ne pati na luksuz i pušta Lava da bude u centru pažnje, ali i Vaga s kojom će uživati u izazivanju zavisti ostalih vozača.

Djevica: Djevica je najskromniji znak Zodijaka koji govori o higijeni i zdravlju, pa će Djevice rađe spakirati kozmetičke proizvode i nužne lijekove nego još jedan par cipela. Dobri su vozači, ali ih ostali sudionici u prometu čine nesigurnima jer Djevica voli disciplinu, a ne nepotrebna preticanja i gužve. Idealan suvozač su Ribe koje su smirene i nigdje im se ne žuri, a dobro društvo će im biti i Jarac ili Bik.

Vaga: Vage se vole barem dva dana ranije početi s pripremama za putovanje kako bi mogle dobro razmisliti što sve spakirati. Sadržaj njihovih kofera je sljedeći: hrpa odjeće, obuće i kozmetike. Vaga je znak koji oprezno vozi i pazi na ostale sudionike u prometu. Idealan suvozač je Ovan koji na putovanje nosi mali kofer, a također će se dobro složiti sa Lavom ili Vodenjakom.

Škorpion: Škorpioni na put vole ići bez bespotrebnih stvari, ali zato će izabrati suputnika koji voli nositi puno stvari, pa će od njega posuđivati sve što mu zatreba. Kao i Ovnovi, vole putovanje pretvoriti u natjecanje u kojem je pobjednik onaj tko prvi stigne na odredište. Škorpion voli kršiti razne propise, a ako ga odlučite provocirati u prometu, bit će kadar i skrenut s puta kako bi vas pratio i obračunao se s vama. Idealan suvozač je strpljivi Bik, a također će mu dobro društvo biti Ribe ili Djevica.

Strijelac: Strijelac je znak dalekih putovanja, pa što je destinacija udaljenija i što egzotičnija, njemu je privlačnija. Putovat će uvijek u većim automobilima ili će čak odlučiti uzeti i kombi jer voli veće društvo. Njegov idealan suvozač je Blizanci jer taj zračni znak obožava promjene smjera i prilagođava se avanturističkom duhu, a neće im biti loše niti sa Vagama ili Ovnovima.

Jarac: Jarac je znak koji kada se odluči za putovanje, to putovanje mora imati svoju svrhu. On nikako ne želi trošiti svoj olako svoj teško zarađen novac. Rađe će uložiti u svog limenog ljubimca nego u sebe u smislu da obnove garderobu prije putovanja. Jarac kao vozač je vrlo oprezan i poštuje propise što bi živciralo Blizance ili Ovnove, dok će Raku ili Biku to biti ugodno putovanje bez stresa.

Vodenjak: Za Vodenjake vrijedi izreka: „Nije bitno što imaš, već koga znaš.“ Upravo iz te izreke vidimo kako Vodenjacima nije toliko bitno gdje se ide, već s kim se putuje. Društveni Vodenjaci vole putovati i na tom putovanju upoznavati nove ljude. Na cesti nisu baš najoprezniji vožači i često se znaju s nekim posvađat na semaforu. Njihov idealan suvozač je Lav, ali će se odlično slagati sa Vagama, Blizancima ili Strijelcem.

Ribe: Ribe kada se zanesu vrlo često zaborave sve potrebne stvari spakirati u svoje kofere, pa upravo iz tog razloga, njihov idealan suvozač je disciplinirana Djevica. Ribama vlada Neptun koji upravlja fotografijom, pa će Ribe više puta napraviti kraće pauze tokom putovanja kako bi ovjekovječile ljepote prirode. Ribe kao vozači se loše snalaze kada je magla ili kiša. Osim Djevica, jako će se dobro složiti sa Jarcem ili Bikom.

 
 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (348 ocjena)