Iscrpljenost – kako izbjeći manjak energije

Iscrpljenost - kako izbjeći manjak energije

Svi smo doživjeli da nas neka osoba iscrpljuje. Možemo s njom razgovarati telefonski ili izravno i do kraja razgovora biti potpuno izmoreni. Osjećamo se potpuno iscrpljeno, naša snaga je nestala, može nas čak i želudac boljeti, jer u tom trenu doživljavamo iscrpljivanje energije. To ne znači da trebamo optužiti osobu da je vampir ili reći da ne želimo s njom razgovarati, jer siše našu energiju. Iako bi na taj način riješili problem, jer nas nakon toga više ne bi htjela vidjeti. Većina ljudi još uvijek nije otvorena spram suptilnijih vidova energije, to bi trebali imati na umu.

Lakše je ispraviti situaciju bez da išta kažemo, možemo kontrolirati da li druga osoba dijeli našu energiju ili ne. Jedan od najjednostavnijih načina je zatvoriti svoj energetski krug. Energetski tijekovi teku našim tijelom i oko njega u auričkom polju. Možemo ih zatvoriti tako da energije kolaju isključivo unutar auričkog polja i kroz naše fizičko tijelo. Tako priječimo da nam drugi izvlače energiju iz aure i našu auru da crpi tuđu energiju.

Postoji položaj koji zatvara krug, prekrižimo noge u gležnjevima, a na rukama spojimo prste i palce tako da se dodiruju, na taj način naša energija neće odlaziti od nas. Kad se pojavi osoba koja nas iscrpljuje, jednostavno zauzmimo ovaj položaj, opustimo ruke u svom krilu, spojimo prste i prekrižimo gležnjeve. Jednostavno je i nenapadno i nitko nas za ništa neće sumnjičiti. To možemo napraviti i dok razgovaramo telefonom, zašto dozvoliti nekome da nas iscrpljuje? Nitko nema pravo uzimati energiju bez našeg dopuštenja.

 
 
 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (574 ocjena)