Izgled muškarca kroz Mars

Izgled muškarca kroz Mars

Mars je planet koji upravlja muškarcima, a u horoskopu žene kroz Mars gledamo njezinog ljubavnika ili dečka. Znak u kojem se Mars nalazi govori o izgledu i karakteru tog muškarca.

Mars u Ovnu: Muškarac srednje visine, vitak, mišićav, kratko ošišan, svjetlije kose ili očiju, a na licu ima neki manji ožiljak. Ne voli nositi odijela, već se najbolje osjeća u sportskom izdanju. Obožava se takmičiti u sportovima i gotovo uvijek je pobjednik.

Mars u Biku: Muškarac koji ima naglašeniji vrat, velike smeđe oči, a kosa je tamna i pomalo kovrčava. Voli udobnu odjeću, a od sportova najradije bira boks.

Mars u Blizancima: Merkur kao vladar ovog Marsa pokazuje kako je to muškarac koji ima spretne ruke, vitak, visok, a oduševljava svojim smislom za humor. Uvijek izgleda mlađe, pa i teži mladenačkom odijevanju i kombinira razne stilove. Jedan dan ćete ga vidjeti u odijelu, a drugi dan u sportskom izdanju. Od sportova rado trenira tenis.

Mars u Raku: Mars u Raku pokazuje muškarca koji ima snažne ruke i lijepo definirana mišićava prsa. To je Mars kojem nedostaje upornost i ambicija, pa će radije vrijeme povremeno provoditi u teretani nego da se kontinuirano bavi nekim sportom.

Mars u Lavu: Mars u Lavu predstavlja muškarca koji je svjetlije kose, a u teretanu će ići kako bi se pravio važan ili zavodio suprotan spol. Obožava nogomet, a to je i jedini sport koji voli trenirati. Kako bi bio u centru pažnje, pažljivo bira i svoju odjeću koja je vrlo često skupa.

Mars u Djevici: Za razliku od Marsa u Blizancima ovakav položaj Marsa označava muškarca koji je sklon klasičnijem odijevanju, pa ćete ga najčešće naći u sivoj košulji i trapericama. Voli sve sportove sa malim lopticama, a u šahu je nepobjediv. Najviše je zainteresiran za područja medicine, higijene i prehrane.

Mars u Vagi: Mars u Vagi predstavlja muškarca koji je jako privlačan ženama kao i Mars u Ovnu ili Škorpionu. Njegov najjači adut za osvajanje suprotnog spola je predivan osmijeh. Kratko ošišan, smeđe kose i plavih očiju. To je muškarac koji vodi računa o svom stilu odijevanja koji nikada ne griješi.

Mars u Škorpionu: Mars u svom drevnom sjedištu govori o muškarcu koji ne preuzima glavnu riječ u društvu kao Mars u Lavu, već koji kada preuzme riječ sve osvaja posebnom karizmom. Nije zgodan poput Marsa u Vagi ili mladenačkog izgleda poput Marsa u Blizancima ili Djevici, on je markantan, tamnoput i prodornih očiju. Voli sportove, a još više u njima pobjeđivati.

Mars u Strijelcu: Mars u Strijelcu govori o muškarcu koji život vidi kao avanturu, a nerijetko i u ljubavi imaju sreće. Visok, sportski tip, plavih očiju. Tip je koji ne voli gubiti vrijeme u nekoj sportskoj dvorani ili u teretani, već će se rađe odlučiti za vožnju biciklom, trčanje ili jahanje.

Mars u Jarcu: Mars u svojoj egzaltaciji govori o muškarcu koji ima uspješnu karijeru, a u sportu je uvijek igra fer i prema pravilima. Ženama će biti pomalo nedokućiv jer će djelovati nezainteresirano ili čak hladno. Prepoznat ćete ga po kvalitetnom klasičnom odijelu tamnosive ili crne boje.

Mars u Vodenjaku: Mars u Vodenjaku prepoznat ćete najprije po neobičnom ukusu za odijevanje. On će se poigrati bojama i spojiti nespojivo ako mu se to u tom trenutku sviđa. Šarmira žene svojim zanimljivim idejama i smislom za humor, a često prelazi granicu ljubavi i prijateljstva. Od sportova će ga najviše privući hokej na ledu.

Mars u Ribama: Mars u Ribama je muškarac u ležernoj odjeći, a često i u pidžami ode do dućana. Nije opterećen svojim fizičkim izgledom, a nećete ga niti osvojiti fizičkom ljepotom, već ljepotom duše. Ne zanima ga sport, a ako se ipak odluči da bi nešto trenirao to će biti plivanje.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (523 ocjena)