Ivančica

Unesite kod 108

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Znanje o ezoteriji stjecano dugogodišnjim iskustvom, energiju koju sam vrlo rano shvatila da posjedujem želim usmjeriti da Vam pomognem u trenucima kada osjetite potrebu za savjetom kako bi riješili nepoznanice koji Vas sprečavaju u postizanju željenog cilja.

Pomoću ezoterijskih drevnih tehnika pomažem Vam da steknete bolji uvid u prošle i buduće događaje i pronađete odgovore i rješenja za sadašnju situaciju.

Sudbinu i vlastite potencijale analiziram te Vam dajem savjet koji put izabrati, kako vlastitom voljom usmjeriti energiju i oblikovati događaje da sreća bude na Vašoj strani.

Za konzultacije i savjetovanja najčešće koristim Tarot karte kako bi jasnije sagledali uzroke i okolnosti u kojima se nalazite i saznali daljnje perspektive i mogućnosti.

Tarot je savršen pomagač u svim situacijama života, u njemu su sadržane energetske vibracije brojeva i sažeta znanja drevne astrologije koja nam daje bitne smjernice životnog puta.

Također koristim ciganske karte i karte anđela i duhovnih vodiča koje nam pomažu da kanaliziramo energiju s našim duhovnim vodičima kako bi nas vodili pravim putem.

Tumačenje snova – otkrivanje porijekla snova, klasifikacija snova,tumačenje značenja sna i njegovog utjecaja na sadašnjost i budućnost.

Dijagnostika čakri – provjera i analiza stanja vaših energetskih centara čakri i savjetovanje što i kako učiniti da bi protok energije bio ponovo savršeno balansiran.

Kristaloterapija – odabir i usmjeravanje elektromagnetskog polja i vibracija kristala radi postizanja harmonije tijela i duše i rješavanja raznih poremećaja.

Upotreba bilja za zaštitu od magije.

Osjetite božansku snagu prirode, uživajte na suncu i mjesečini, podizanjem i kanaliziranjem energije usmjerite sreću prema sebi!

Obratite mi se s povjerenjem, ostvarite svoje snove, donesite prave odluke, tu sam da Vam pomognem!

Ivančica

kod 64

Tehnike: TAROT, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA