Kako vratiti voljenu osobu koristeći magiju?

Kako vratiti voljenu osobu koristeći magiju?

Ljubavna magija po svojim ritualima spada u domenu crne magije. Gotovo da ne postoji osoba danas s naših područja, (Balkan), a da nije čula za Vlašku magiju. Jedna od dokazano najučinkovitijih vrsta magije je upravo Vlaška magija, koristi se za vraćanje voljene osobe baš kao i za razdvajanje. Ova vrsta ljubavne magije je najdjelotvornija, ali kao takva ima i najgore simptome. U ovoj vrsti magije rade se opasni rituali i koriste se opasni predmeti koji na samu pomisao kod mnogih izazivaju zgražanje. Neki od predmeta koji se koriste u ritualima Vlaške magije su dijelovi leševa životinja ili ljudi, krv, različiti napici, zemlja s groblja itd.

Voodoo ili Vodun, (kod nas poznata kao Vudu), je ljubavna magija dobro poznata stanovnicima Hatija, Benina te zapadne Afrike. Poznata po svojim ritualima s lutkicama. Preko Vudu lutkica se manipulira i upravlja osobom za vrijeme rituala i molitvi. Pandan Voodoo magiji u našim krajevima je Vlaška magija. Simptomi koji ukazuju da ste žrtva ovog oblika magije:

osoba koja je pod utjecajem magije, često, brzo pa i nelogično mijenja svoja mišljenja, postupke. Odaje se dojam kao da tom osobom netko upravlja te da osoba ne vlada sobom.

Ljubavna magija na daljinu

Za ovakvu vrstu magije nije potreban osobni kontakt niti viđenje osobe uživo da bi se izveo obred. Ovisno o stručnosti magičara, kod ovog rituala se može primjeniti i ritual trajne zaštite. Za tretman vezivanja, zbližavanja bračnih partnera te vraćanje ljubavi, bilo u braku ili ljubavnim vezama, potrebni su podaci osobe (partnera) i osobni podaci te slika (savjetuje se zajednička slika). Nakon izvršenog tretmana poželjno je napraviti zaštitu od svih mogućih nepoželjnih rituala u vidu amajlije ili talismana. Tretman ljubavne zaštite se savjetuje parovima za osiguravanje već postojeće sreće u ljubavi.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (285 ocjena)