Kakve su Ribe u ljubavi?

Kakve su Ribe u ljubavi?

Osobe rođene u ovom znaku žive u svijetu snova i to se posebno odnosi na njihov ljubavni život. Neizlječivo su romantični, sentimentalni i meka srca, no to nastoje sakriti od drugih. Često postavljaju nemoguće zahtjeve, jer su skloni slijepo idealizirati određenu osobu koja nema kvalitete, te tvrdoglavo odbijaju priznati da su zapravo zaljubljeni u svoje želje. Trebali bi naučiti samo stvarno postjeće vrline u voljenoj osobi i ne dopustiti da im pripisuju i one koje bi željeli. Nikada ne bi smjeli pristati na brak s osobom koja im potpuno ne odgovara ili zato što su sami sebe uvjerili da su zaljubljeni.

Muškarac Riba može postići potpuni emocionalni sklad sa ženom Škorpionom, ona mu može zamjeriti jedino nedostatak ambicija. Također ga privlači žena Rak, zbog izražene emocionalnosti i pozornosti. Potreba za nježnostima je obostrana, a on zna postupati sa ženskom prevrtljivošću i uživa u vatrenim scenama. Žene zemljanih znakova vrlo su romantične,ali i stabilnije i praktičnije, no, mogu izraziti svoju dominirajuću i kritičnu prirodu, što će on teško podnijeti.

Žena Riba može postići izniman sklad sa muškarcem Škorpionom, privlačnost je uzajamna i velika, do razmirica dolazi zbog ljubomore. Veza s muškarcem Rakom, teže postižu sklad, jer su previše slični. Vrlo su povučeni i skloni čestim promjenama raspoloženja, lako se uvrijede i skloni su kritici. Žena Riba se može vrlo dobro uklopiti u vezu s muškarcem u znaku Djevice, Jarca i Bika, s njima može imati praktičnog, ambicioznog i vrijednog čovjeka.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (407 ocjena)