Karakteristike muškarca Bika

Karakteristike muškarca Bika

Muškarac Bik je najčešće krupan, često gojazan. Ima kockastu glavu sa gustom, mekanom, obično tamnom kosom. Ima tamne oči, deblju donju usnu, široki vrat i opuštena ramena.

Venera je planet koji je povezan s Bikom, ona u osobama rođenim u ovom znaku pobuđuje ljubav prema umjetnosti, poeziji, glazbi i slikarstvu. Pravi Bik pokazuje interes prema barem jednoj od ovih aktivnosti. Njegove osnovne osobine su stabilan karakter, postojanost duha, koji ne mogu uništiti ni teška vremena, jer se svojom upornošću bori s problemima. Nitko ga ne može natjerati da radi nešto protiv svoje volje.

Ovaj muškarac se ističe u poslovima koji zahtjevaju izražen osjećaj za kontrolu, jer zna naći pravu metodu da izda pravo naređenje.Najviše se dokazuje kad je inspiriran ljubavlju drugih ili nekom nevoljom. Boji se dugovanja, pa jako brine o svojim poslovima. On je izrazito vjeran i sposoban za trajnu ljubav. Za njega ljubav započinje rano i traje do duboke starosti. Ima izražen snažan poriv da bude u blizini svoje voljene i prihvatit će svaki izgovor da dođe u dodir sa svojom željom. Ako mu se dogodi da ga pobijedi neki muškarac, suparnik, razočarenje će prihvatiti bez previše gorčine, jer njemu ponos ne predstavlja prepreku. Ako se njegov lov uspješno završi, obično je popraćen sretnim brakom. Najveća mu je mana njegova tvrdoglavost, jer nitko nije uporniji od Bika. Što se tiče seksa možemo ga svrstati u pretjerano aktivne osobe, on je u svako vrijeme spreman za ljubav. Ispod njegove grube vanjštine se krije izuzetno romantičan muškarac. Ako žena može zadovoljiti seksualne potreba muškarca Bika, nagrada će joj biti što će uz sebe imati muškarca koji će zanemariti sve njezine mane.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (395 ocjena)