Karakteristike muškarca Blizanca

Karakteristike muškarca Blizanca

Muškarac Blizanac obično ima vitko tijelo, sa dugim i tankim udovima, svijetlu slabu kosu, veselo lice sa širokim razmaknutim očima i velikim, izražajnim ustima.

Njegov vladar je Merkur, koji mu daje obilje intelektualne energije. Ovaj muškarac je najsretniji kada svoju osobnost može izraziti kroz neku vrstu aktivnosti. Kada postigne uspjeh, ne odmara, nego traži nove izazove. Vrlo je zanimljiva osoba i njegov cilj je da sebi i drugima čini život ljepšim i zanimljivijim. Pokretačka snaga za njega je intelektualno zadovoljstvo.

Muškarac Blizanac želi ženu koja će s njim dijeliti njegove duhovne interese, ona nikada neće biti vezana za kuću, morati će u svakom trenutku biti spremna na promjenu okoline. Morati će da se navikne na njegovo zanimanje za druge, uključujući i druge žene, što podrazumijeva i flertove koje ne bi trebala shvaćati previše ozbiljno. Bez oklijevanja prekida vezu koja ga na bilo koji način ugrožava. Ne podnosi prigovore, iako mu obitelj puno znači, bez previše razmišljanja je spreman napustiti partnericu koja mu stvara pritisak svojim zanovijetanjem. Kod njega se sukobljavaju privlačnost i strastvena ljubav, jer je on kao ljubavnik neozbiljan i sklon flertovanju, a rijetko kad ozbiljan. Čak i kada je duboko vezan za nekoga, uvijek ga privlače veći izazovi, jer njegovim emocijama upravlja njegov um, pa su često u pitanju proračunati potezi.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (387 ocjena)