Karakteristike muškarca Djevice

Karakteristike muškarca Djevice

Muškarac Djevica je obično mršav sa koščatim ramenima, tankim prstima. Ima mekanu kosu koja lako opada, dugačak nos, uvučenu bradu i svijetle oči.

Njegova najveća kvaliteta je izvanredna moć u pravljenju razlika. Sva analizira i preispituje, što mu uvelike pomaže u njegovom poslu. On na prvi pogled uočava vrijednosti drugih i na osnovu toga im i daje zadatke. Točnost mu je vrlo bitna, a njegovo oprezno raspolaganje novcem mu može donijeti veliki uspjeh, ako se bavi bankarstim poslovima ili bilo kojim poslom koji traži smisao za financije.

Rado žrtvuje svoje vrijeme i energiju, ali ipak postoje granice njegovoj velikodušnosti, jer on osjeti kada se od njega previše traži i tada zna reći ne, a da se toga i drži. Nikada se ne zaljubljuje lako, ali kad se jednom preda, on postaje odan i vjeran svojoj partnerici, posvećujući joj se u potpunosti. Nije sklon djeci, ali kad ih dobije zna brinuti o njima, jer i na tom planu želi biti savršen, jednako kao i na drugim planovima. Mnogi ga prijatelji smatraju šutljivim, jer ne govori o svojim problemima, kao i što nerado govori o svom seksualnom životu. Njegova obitelj i prijatelji smatraju da je teško s njim živjeti, jer njegova sklonost kritiziranju i škrtost kad je novac u pitanju nisu osobine s kojima je lako živjeti. No, nitko ne zna da se tako uspješno brine i pazi na druge kao muškarac Djevica.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (307 ocjena)