Karakteristike muškarca Jarca

Karakteristike muškarca Jarca

Muškarac Jarac obično ima vitko tijelo, najčešće je niži tip. Ima tamnu, ali mekanu kosu, taman ten, pomalo zabrinuti izraz lica i okrugle oči.

Ovaj muškarac je pravedan i precizan. On se trudi postići točnost i postojanost u svim svojim pothvatima i nalazi ispunjenje u upornosti i marljivosti. On ekonomiju dovodi do savršenstva, uspijevajući biti štedljiv, ali ne i škrt. Godinama će se uspinjati ka vrhu, pa će mu i uspjeh doći kasno u životu. Kada je razvijen posjeduje smisao za tradiciju. Teško može biti optužen da se igra životom, a kamoli životom onih za koje je odgovoran. Odluke donosi pažljivo i uči na svojim greškama.

Prijateljstva stvara iz nekih neiskrenih razloga, jer je za njega snobizam jedan od najvećih poroka. Veze s ljudima će procjenjivati prema koristi koju može imati, jer ga impresionira položaj , bogatstvo i porijeklo. Zainteresiran je za veze i to ne samo svoje, nego i za veze drugih. Često djeluje kao da svaku priliku koristi za flert, ali on zapravo pokušava vratiti svoje uvijek klonulo samopouzdanje. Njegovi seksualni apetiti su među skromnijima i nije njegov stil da ide u krajnosti. Ovog muškarca obično čeka dug život, a godine u kojima postiže najveće uspjehe su između četrdeset pete i šezdeset pete.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (562 ocjena)