Karakteristike muškarca Lava

Karakteristike muškarca Lava

Muškarac Lav obično ima dugačko snažno tijelo, kratkih nogu i jakih ruku. Ima široko lice sa gustom svilenkastom kosom, izraženu vilicu , male uši i tople svijetle oči.

Bio on visok ili nizak, nikada ne ostaje nezapažen. To mu garantira njegovo kraljevsko držanje i dobar izgled. Njegov način odijevanja tema je mnogih razovora među njegovim prijateljima.Već pri samom susretu ostavlja dojam na ljude oko sebe. Izvanredan je rukovoditelj u bilo kojem poslu. Svestrana je osoba, pa cijeni različite osobine drugih i ne gubi vrijeme tražeći od ljudi nešto što nisu spremni dati. Nezadovoljstvo pokazuje bez okolišanja, ali otvoreno pokazuje i svoje zadovoljstvo.

Ovaj muškarac cijeni prošlost, a na budućnost gleda s vjerom i optimizmom, poput djeteta. Blistav u ulozi domaćina, uživa pružiti gostima sve najbolje. Osjećaji su mu plemeniti i ne štedi na njima. Često ih upućuje na pogrešnu adresu, što ga dovodi do upuštanja u nepromišljene veze. Njegova velikodušnost i moć opraštanja često neuspjeh pretvaraju u uspjeh, što mu omogućava da se prilagodi gotovo nemogućim situacijama. On može biti divan, topao i otvoren prijatelj. Ništa mu nije teško napraviti za ljude koje voli, a kada se oženi odlično brine za obitelj. Njegovi seksualni apetiti su dobro razvijeni, pa mu je seks jako važan. Puno razmišlja o svojim vezama i predaje im se i srcem i dušom. Njegova slabost je ljubav prema laskanju i divljenju,pa svaka žena koja ima s njim planove trebala bi biti svjesna da će on laskanjem baš sve postići.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (371 ocjena)