Karakteristike muškarca Ribe

Karakteristike muškarca Ribe

Muškaraca Riba ima vitko, uspravno i graciozno tijelo. Ima svilenkastu kosu, blijedo lice, svijetle tužne oči i velike uši.

Karakter ovog muškarca je vrlo teško definirati, jer on ima sklonosti da skriva svoje pravo lice, pa se to često pretvara i u neku vrstu glume. Njegova neambicioznost i nemaran odnos prema položaju i vlasti, neće mu donijeti neku veću zaradu. Lako je prilagođava ograničenjima svake vrste, pod uvijetom da je njegova unutrašnja osobnost slobodna i da i dalje osjeća, sanja i razvija se onako kako on želi. Njegov dar za interpretaciju u mnogo slučajeva ga odvodi na scenu, jer on uživa mijenjati maske i igrati nove uloge i u tome mu je najveće zadovoljstvo.

Ovaj muškarac vjeruje u sudbinu i sklon je čudnovatim fantazijama, koje mnogi smatraju zakonom poremećenosti. Njegova žena će ponekad dobivati puno pažnje, često će joj telefonorati, pisati ljubavna pisma ili kupovati poklone, ali će se isto tako bez nekog vidljivog razloga povući u svoj svijet i nju potpuno isključiti. Potrebna mu je žena koja će mu biti čvrst oslonac, koja će mu dati puno ljubavi, koja će biti romantična kada on to želi i koja se može oduprijeti iskušenju da mu prigovara zbog neodgovornosti, tajanstvenosti i nedostatka ambicije. Drugi će ga često pokušavati natjerati da se suoči sa životom, ali njihovi napori će biti uzaludni i samo bi ga mogli gurnuti dublje u njegov tajni svijet, u kojem on može sanjati, planirati i misliti po svojoj volji.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (422 ocjena)