Karakteristike muškarca Škorpiona

Karakteristike muškarca Škorpiona

Muškarac Škorpion obično ima krupno , snažno tijelo, sa mišićavim nogama i velikim šakama. Ima veliku glavu sa gustim obrvama, veliki nos, duboko usađene, prodorne oči i velika usta.

Kod ovog muškarca je snažna ljubav prema moći, ali ne ograničava svoje ambicije samo na sebe, on želi da i drugi napreduju. Njegova moć zapažanja je jako dobra i ako se na nju osloni, dogurati će jako visoko. On može biti odličan liječnik, policajac ili inspektor. Njegova najveća vrijednost je sposobnost da upotrijebi svoju moć u najtežim situacijama. On se trudi postići moć vladanja sobom i da što više izgradi sebe kao osobu.

U ljubavi je izrazito romantičan. Sklon je naglim vezama, ali isto tako može i da naglo ostavi osobu s kojom je u vezi, jer kod njega je tanka nit između ljubavi i mržnje. Teško nalazi partnericu, ali kada se to dogodi, izlaze na vidjelo njegovi čvrsti stavovi o vjeri i povjerenju. Usprkos činjenici da mnogi muškarci u ovom znaku znaju da li će neku djevojku oženiti čim je prvi put ugledaju, ipak dugo razmišljaju prije nego što poduzmu finalni korak. Ni jedna žena ga neće smatrat iosobom s kojom je lako živjeti, jer ponekad zna biti vrlo naporan, čak i da ide na živce. Rijetko poklanja svoje povjerenje, jer malo vjeruje u svoje bližnje, a kada je iznevjeren, to mu samo daje potvrdu da je njegovo uvjerenje ispravno. U seksu je vrlo aktivan, stimuliraju ga osjećaji i strast i potrebna mu je žena koja je osjećajna i topla, kako bi znala to cijeniti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (362 ocjena)