Karakteristike muškarca Strijelca

Karakteristike muškarca Strijelca

Muškarac Strijelac obično je ili vrlo visok ili vrlo nizak. Ima vitko tijelo, visoko čelo, sjajne oči, široki prćasti nos i široka usta.

Njegova mentalna vitalnost nikada ne posustaje, njegova radoznalost nikada nije zadovoljena. Ovaj muškarac je strahovit protivnik i nema ni malo milosti za neozbiljne primjedbe i prijedloge, ima intuiciju koja mu omogućava otkriti najslabiju točku svog protivnika i tada točno zna što treba poduzeti. Ova sklonost ga često vodi u pravnu profesiju, a književnost i novinarstvo su poslovi u kojima je jako uspješan.

Usamljeni Strijelac je prava rijetkost. Osebujna otvorenost i umiljati način ophođenja on prenosi i u svoje prijateljske i ljubavne veze. Ovaj muškarac će biti najzadovoljniji, ako nađe partnericu koja je na istoj intelektualnoj razini kao što je i on. Privući će ga i sjaj, iako će brzo shvatiti da za zajednički život je ipak potrebno puno više od lijepog lica. Ni jedna žena ga ne može zadržati samo za sebe. Njemu je potrebna žena koja će razumjeti njegovu želju za flertom, netko tko je otvoren prema životu kao što je i on. Mnogi muškarci rođeni u ovom znaku izbjegavaju brak, jer suviše vole slobodu, ali kad nađu pravu osobu bit će izrazito sretni, a djeca će obožavati oca koji ima toliko duha i sklonosti avanturama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (323 ocjena)