Karakteristike muškarca Vage

Karakteristike muškarca Vage

Muškarac Vaga ima okruglo tijelo, sa tankim rukama i izraženim bokovima i bedrima. Ima tanak vrat, kockasto lice, tamne velike oči i izražene usne.

Muškarac Vaga ima snažan smisao za pravdu i poštenje, koje on brani strahovitom energijom. On se iskreno divi svemu što je oko njega istinski lijepo. Bježi glavom bez obzira od neiskrenosti, melankolije i histerije. On ide kroz život pokušavajući stvoriti lijepu i harmoničnu sredinu onima s kojima je u kontaktu. U poslu se ni malo ne štedi, no, nakon svakog napornog perioda dolazi i period potpune relaksacije. I muškarci i žene ga smatraju sjajnim društvom, jer je izuzetno tražen njegov šarm, uljudnost i iskreno poštovanje svega dobrog u drugima.

Ljubav je za njega najbitnija stvar u životu, čak i u starosti rijetko gubi interes za nju. On doslovno zaprosi prvu lijepu ženu koju upozna, zbog čega kasnije žali. Kada shvati svoju nepromišljenost, baca se u nebrojene avanture, u potrazi za onim što mu nedostaje u životu, nanoseći puno boli i sebi i drugima. Njega i djeca vole, jer osjećaju životnu radost koja zrači iz njega i rado će im posvetiti pažnju. Seks ima važnu ulogu u njegovom životu. Žena koja odluči biti s njim duže vrijeme, morati će naučiti kontrolirati njegovo nemirno oko i morati će uvijek biti blistava i maštovita, inače će se početi gubiti njegovo zanimanje za nju.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (586 ocjena)