Karakteristike muškarca Vodenjaka

Karakteristike muškarca Vodenjaka

Muškarac Vodenjak ima ženstveno tijelo sa dugim rukama. Ima jasne crte lica i razmaknute oči, tanju gornju usnu i male uši.

Najveći dar muškarca Vodenjaka je širina njegove vizije, koja je u bliskoj vezi sa otvorenim duhom, oslobođenim predrasuda i praznovjerica bilo koje vrste. Autoriteti ga nimalo ne uzbuđuju i kada se suoči sa njima, odnosit će se s vedrinom i nekom vrstom prijateljskog zanimanja. No, nikakvo dužno poštovanje ga neće spriječiti u traganju za istinom, ma tko ili što bili u pitanju.

Njegovi osjećaji su daleki i duboki, on ima plemenit stav prema ljudima i obično se kaže da su Vodenjaci nada čovječanstva. Prijateljstva zasniva na razumijevanju i poštovanju, a njegovu naklonost vrijedi pridobiti jer je ovaj muškarac najiskreniji među muškarcima. Ljubavne veze ovog muškarca započinju obično iz prijateljstva, jer on traži i prijateljicu, a ne samo ljubavnicu, a jedno bez drugoga mu nije dovoljno. Moći će ga privući samo žena koja pati od sitničavosti. Ona će morati sudjelovati u svim njegovim idejama i očekivati će od nje da pokazuje interes za sve čime se on bavi. Ovaj muškarac ne mari za sentimentalne stvari ili neke važne događaje, ali se to trudi nadoknaditi na tisuću drugih načina. Malo je vjerojatno da će izabrati ženu koja ima velike seksualne apetite, jer on vjeruje da seks treba imati svoje ograničeno mjesto u životu, a ne da dominira životom.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (485 ocjena)