Karakteristike žene Bika

Karakteristike žene Bika

Žena Bik je snažne građe, velikih grudi, širokih ramena i širokih bokova. Ima guste obrve i odlučan izraz lica, široki nos i senzualne usne.

Žena Bik ima puno zajedničkih osobina sa muškim predstavnikom svoga znaka. Oboje snažno privlače dvije stvari, suprotni spol i hrana i u njima znaju pretjerivati.

Vrtlarstvo je česti hobi koji se veže za žene rođene u znaku Bika, jer on relaksira i omogućava da se bar na trenutak pobjegne od problema. Ova žena umije biti izvanredna supruga, nenadmašna u vođenju kućanstva, kao domaćica i kao majka. Voli djecu i nikada ih ne zamara pretjeranom pažnjom, stalnom brigom i pretjeranim bdjenjem nad njima. Međutim žena Bik pati od duboko usađenog straha od financijskih problema i uvijek će jednim okom paziti da njezine potrebe i želje ne dođu u pitanje. Njezine seksualne sklonosti su jednake muškarcu u ovom znaku, pa njezina nezasitna seksualna potreba u muškarcima izaziva strah. Poslušnost joj ne pada teško, ali ako joj se stalno prigovara ili naređuje, pružit će otpor i njezini povremeni izljevi gnjeva su dovoljno žestoki da zaplaši one koji su ih i izazvali. Njezini snovi su rijetko kada nerealni i ona ne samo da zna gdje je ona, nego zna i gdje su drugi.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (544 ocjena)