Karakteristike žene Blizanca

Karakteristike žene Blizanca

Žena Blizanac je visoka i vitka. Ima male grudi i blijedu put koja lako tamni, ima izražene jagodice i velika usta, svijetle i vesele oči.

Ovu ženu je nemoguće zamisliti samu, njoj su potrebni ljudi oko nje i život pun akcije.Zadržati njezin interes predstavlja neodoljiv izazov za muškarce i to ih i privlači u njezino privlačno i stimulativno društvo. Omiljena je, vesela i zabavna i uvijek u potrazi za nečim o čemu bi razgovarala i što bi kritizirala. Njezina sklonost ogovaranju je često dovodi do napetih situacija.

U ljubavi je nestabilna i velika je nevolja za svoje obožavatelje. U seksu uživa u uzbuđenju osvajanja partnera i duhovnom zadovoljstvu koje on donosi, više nego u samom činu. Iscrpit će one s kojima se nađe u vezi, tražeći razumijevanje, pažnju…, smatrajući da ima pravo na to. Uzimati će više nego što joj je potrebno kako bi nahranila svoj ego, jer ništa što se ne tiče nje nije važno. Iako stalno traži uzbuđenja, izbjegavati će neugodne poslove da bi to postigla. Mrzi rutinske poslove, jer smatra da je to davno prerasla. Ona mora biti u centru pažnje, tamo gdje su svjetla reflektora. Žena rođena u ovom znaku osjeća snažnu potrebu za savršenim izrazom, a njezina želja da utječe na ljude oko sebe, često kada je to nemoguće je dovodi do toga da pati, ali sama i u tišini.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (515 ocjena)