Karakteristike žene Jarca

Karakteristike žene Jarca

Žena Jarac obično ima kratko tijelo, slabu kosu, izduženo lice izražajnih crta i sumornog izraza. Ima krupne oči, izdužen nos i lijepe usne.

Ova žena djeluje vrlo hladno, ali ona je puna topline, koja postiže u braku svoj vrhunac. Ambicija ima značajnu ulogu u njezinom životu i uvijek teži napretku, bilo da je u pitanju obitelj, posao ili ona sama. Njezini osjećaji su toliko jaki da ih ima dovoljno i za rođake i za prijatelje. Njezini prijatelji će je možda smatrati pravom provokatoricom, jer zna ponekad i namjerno uvrijediti, iako to ne čini iz zle namjere. Nju potiče želja da svi budu sretni i težnja da ostvari svoje ambicije. Izgubljenost je njezin najveći neprijatelji, ponekad je drži i tjednima, a jedini lijek je promjena okoline, veselo društvo prijatelja ili povećana doza ljubavi.

Ova žena pamti i vodi računa o datumima godišnjica, rođendana i slično, čini ih posebnim prilikama ili ih koristi kao povod za društveno okupljanje, jer je ona velikodušna domaćica i jako je omiljena zbog te svoje sposobnosti. U suštini ona je sposobna pružiti puno ljubavi i njoj je potreban muškarac koji će joj znati biti podrška kada se život okrene protiv nje. Muškarac koji će joj znati pokazati vedriju stranu života i koji će razumjeti njezinu veliku ambiciju.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (346 ocjena)