Karakteristike žene Lava

Karakteristike žene Lava

Žena Lav najčešće ima izduženo tijelo, kratki nogu, ali ponositog držanja. Ima široko lice sa krupnim očima, malim nosom i ušima i kratkim vratom.

Žena u ovom znaku zna biti divan prijatelj, jako je ponosna i sviđaju joj se lijepe stvari u životu. Odjeća joj je jako važna, voli nakit, pa ga često i skuplja. Ona troši jako puno novaca na svoj izgled. Njezina prošlost je puna raskida i razvoda.

Njezin seksualni nagon je snažan, no ona zahtjeva komfor, nikako za nju nije zadnje sjedalo automobila. Njezina vjera je često usmjerena na pogrešne ljude i zbog toga često pati. Lako ju izgled zavara, pa često donosi pogrešne odluke, a njezina potreba za komforom može ju navesti na brak iz koristi. Ako se takav brak i ostvari, vrlo brzo bi mogao doživjeti propast. Ona je žena koja ima duboke osjećaje i kojoj je potrebno da voli kako bi sačuvala psihičku ravnotežu. Ona ima neutaživu žeđ za slavom, žudi za odgovornim i visokim pozicijama, za koje nije sposobna. Trudi se izgledati važno, pokušavajući gospodariti svima koje smatra ispod sebe. Najveća slabost joj je što voli birati miljenike, odabirući kolege i prijatelje prema njihovoj sposobnosti laskanja, jer na taj način hrani svoj ego. Često sudi o ljudima na osnovu njihovog izgleda i jako ju impresionira vanjsko bogatstvo.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (557 ocjena)