Karakteristike žene Ribe

Karakteristike žene Ribe

Žena Riba je ženstvene građe, velikih grudi i prilično jakih bokova i nogu. Ima mekanu kosu i nježnu kožu, debele obrve i izražajne oči.

Ova žena je ženstvena od glave do pete. Ona je puna nježne ljubaznosti, osjetljiva je i posjeduje živu i snažnu maštu. Ona vrlo privlači muškarce, jer je vrlo zgodna i zna probuditi njihov instinkt zaštitnika, iako su svjesni da je ona sposobna brinuti sama o sebi. Prava istina o njezinoj bespomoćnosti je da je spremna izaći na kraj sa najvećim životnim udarcima, no njezin partner neće to nikada shvatiti. Trebala bi naći partnera čija je mašta jednaka njezinoj, nekoga koga može razmaziti, kome može laskati i koji kao i ona vjeruje u romantiku. Njezina ljubomora bi ponekad mogla uzrokovati nevolje, ali ni to ju ne čini lošom, naprotiv, djeluje još privlačnijom, da se njezin muž na kraju osjeća krivim i mrzi sebe što joj je na trenutak prouzrokovao patnju. Ona osjeća snažnu ljubav prema osjetljivim i ranjivim bićima, njezin dom bi mogao biti raj za djecu i kućne ljubimce.

Glavni nedostatak žene Ribe je njezina neodlučnost, njezin znak je prepoznatljiv po dvije ribe , koje pokušavaju plivati u različitim smjerovima dok su im repovi vezani jedan za drugi. Ovo je dvostruki znak i sasvim je sigurno da je svaka slika koju ova žena pokušava stvoriti o sebi, samo fasada koja skriva pravo lice.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (488 ocjena)