Karakteristike žene Škorpiona

Karakteristike žene Škorpiona

Žena Škorpion ima snažno, visoko tijelo, tamnu, svilenkastu kosu. Ima jake i oštre crte lica sa gustim obrvama, prodornim očima i malim ušima.

Teško uspostavlja prisni odnos s nekim, jer je sklona strogoći i zna biti vrlo neugodna. Sposobna je i jaka, pa teško oprašta slabosti drugih i neumoljivo je stroga kada su principi u pitanju. Na svoju štetu, često će se vezati za nekog slabijeg muškarca, koji će probuditi ono najgore u njoj, jer smatra da je bolje išta, nego ništa.

Usprkos snazi njezine osobnosti, ona je jednostavna, strastvena, senzualna i sposobna za veliku ljubav. Svoje kvalitete ne pokazuje uvijek i svakome, samo onima koji su pridobili njezinu ljubav i poštovanje. Tada otkriva svoju nježniju i osjećajniju stranu. Ova žena zna biti odlična majka, ali previše očekuje od svoje djece, pa im postavlja i nemoguće zadatke. Ljubomora je neizbježni dio njezinog karaktera, muškarac koji ju oženi morati će je stalno uvjeravati u svoju ljubav, jer je po tom pitanju nezasitna. Za ovu ženu je nemoguće da ostane u pozadini. Uživa promatrati kako njezini prijatelji uludo trate vrijeme, pa je često sklona i neslanim šalama na njihov račun, što je ne čini omiljenom u društvu. Pokušavajući da naudi drugima, često joj se dogodi da se okrene protiv sebe i na taj način sebe upropaštava.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (444 ocjena)