Karakteristike žene Strijelca

Karakteristike žene Strijelca

Žena Strijelac obično ima lijepu figuru i dobre noge. Ima svijetlu obojenu kosu, otvoreno, iskreno lice sa širokim prćastim nosom, tankim obrvama i lijepim usnama

Njezina otvorenost i iskrenost često su pogrešno shvaćene, jer prijateljstvo koje ona nudi, mnogi zamjenjuju s ljubavlju. Njezina potreba za slobodom i iskrenošću u početku snažno privlači muški rod, dok ne shvate da je nju nemoguće promijeniti. Kada se i nađe u takvoj situacije, zna sve preokrenuti na šalu, što će povrijeđeni udvarač cijeniti i što će smiriti njegov pvrijeđeni ponos. Ovoj ženi je potreban muškarac koji se neće uvrijediti svaki put kad ona zapleše s nekim ili se nasmiješi nekom drugom. Treba joj muškarac koji može toliko voljeti da joj dozvoli da bude ono što ona je i da ju ne pokušava posjedovati. Kada je u pitanju pravi muškarac ona je spremna na sve, ona može postati odana majka, koja će djeci biti više kao starija sestra i zato bi se među njima svima mogla ostvariti čvrsta veza.

Njezina karijera bi mogla biti vrlo uspješna, jer je ona dijete sreće, žena koja od neuspjeha, stvara uspjeh. Svojim šarmom i inteligentnim razgovorom otvara sva vrata, što ju i dovodi najčešće do vrha.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (268 ocjena)