Karakteristike žene Vage

Karakteristike žene Vage

Žena Vaga obično je srednje građe, sa naglašenim oblinama, velikim grudima i lijepim nogama. Ima svijetlu obojenu kosu, svijetle oči i srcolike usne.

Njezin nekritični duh i otvoreno divljenje muškarcima, donosi joj veliku popularnost kod suprotnog spola. Glavni izvor nevolje bi mogla biti njezina pretjerana ljubaznost, pazi da ne povrijedi drugoga i radije koristi manje riječi kako bi izbjegla probleme. No, unatoč tome ona je jednostavno magnet za probleme, nije joj jasno zašto, a razlog najčešće leži u njezinoj pogrešno protumačenoj ljubaznosti.

Žena Vaga je izvanredna supruga, ona svoj život podređuje svom partneru. Često je to toliko izraženo, da se i djeca moraju pomiriti s tim da su na drugom mjestu. Majčinski instinkt joj baš i nije razvijen i uvijek će staviti muškarca kojeg voli ispred svega ostalog, jer sama sebi nije dovoljna.Samo uz muškarca kojeg voli ona sebe u potpunosti nalazi.Ona je osoba koju je lako zadovoljiti i koja može druge lako zadovoljiti. Ona živi u sadašnjost i za sadašnjost, i gotovo uopće ne brine što bi joj mogla donijeti budućnost.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (510 ocjena)