Karakteristike žene Vodenjaka

Karakteristike žene Vodenjaka

Žena Vodenjak obično ima vitko dječačko tijelo, malih grudi i lijepih nogu. Ima otvoreno lice sa široko razmaknutim očima i lijepim usnama.

Onaj prekrasni široki pogled žene Vodenjaka na život je pomalo iskrivljen njezinom pretjeranošću, što je dovodi do nedjelotvornosti, praktičnost joj se gubi u neodređenosti i iako je svjesna toga, čini se da nije u stanju odlučiti kada i gdje da to počne mijenjati. Njezine mogućnosti propadaju zbog oklijevanja i gubljenja vremena na beznačajne sitnice. Često se susreće s teškoćama zbog svoje nepromišljenosti, nedostatka takta i koncentracije, koju skoro pa i ne posjeduje.

Ova žena privlači pripadnike suprotnog spola svojim načinom na koji ističe njihove vrline, ali nisu oduševljeni kad počne otkrivatoi i njihove slaboti. Svakog ljubomornog muškarca koji pokuša ograničiti njezine interese ili kontakte s ljudima, očekuje šok, jer će biti napušten onog trenutka kada te sklonosti izađu na vidjelo. Ženi Vodenjak se ne žuri udati, ako i odluči s nekim biti u vezi, taj nesretnik će morati čekati godinama dok se ona odluči na potpunu predaju. Fizički je vrlo privlačna žena, ali će mnoge odbiti njezina hladna osobnost. Kad shvati da sve njezine prijateljice imaju obitelj, počet će se zapitkivati zašto i ona nije. Da bi našla svoju sreću, trebala bi tražiti muškarca sa istim pogledima na život. Trebala bi naučiti prihvaćati ljude onakvim kakvi jesu, a ne da pokušava promijeniti svakog muškarca kojeg upozna, usprkos činjenici da bi se vjerojatno imalo šta promijeniti.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (461 ocjena)