Karakteristike znakova – kakav je tko?

Karakteristike znakova - kakav je tko?

Vjetar – iskrenost do granice okrutnosti, netaktičnost. Žena je nezavisna, ali i odana domu.

Krokodil – upornost, sposobnost za velike pothvate. Žena ekstremno senzualna.

Kuća – melankolija, nedostatak optimizma. Romantičnost. Žena nesklona kući.

Gušter – voli prirodan život, otvorene prostore, selo. Poput pravog guštera, obožava ljenčariti na suncu. Žena je izvrsna domaćica.

Zmija – posesivan i agresivan znak. Prilično sretan. Žena je od onih u koje se možete pouzdati.

Zec – pokazuje zapaženu snagu i ustrajnost. Ne uživa biti u centru pažnje, već radije ostaje u sjeni. Žena pokazuje ljubaznost i prostodušnost.

Voda – poput vode, rođeni u ovom znaku podložni su vanjskim utjecajima i često su kapriciozni. Žena je vrlo slatka, ali joj je potreban snažan muškarac kao oslonac.

Pas – velika kontrola osjećaja. Ima malo prijatelj. Žena je čarobna, ljubomorna i lijena.

Majmun – samostalan i nezavisan, rođen u ovom znaku je hedonist. Često zanemaruje zdravlje. Žena ima jake majčinske osjećaje i okupirana je djecom u životu.

Trava – egocentrična i posesivna osoba, kreativna i ćudljiva. Žena je snažne nezavisne naravi, često i odlična domaćica.

Smrt – rođen u ovom znaku sposoban je na različitim područjima. Ima autoritet. U ljubavi vrlo nezavisan. Žena je svjesna svojih vrijednosti i ne dozvoljava potčinjavanje.

Srna – miran i osjetljiv, ne teži k uspjehu pod svaku cijenu. Stabilan u osjećajima i prijateljstvu. Gurman je i njegova je slaba strana proždrljivost. Žena je mirna i draga.

Orao – voli pustolovine i rizik, odbija stvari koji može dobiti suviše lako. Diskretna i tiha je i žena koja ima snažan karakter.

Kragulj – odličan planer svojih akcija i budućnosti. Impulzivan, kao i žena rođena u ovom znaku.

Kretanje – kreće se u svakom pogledu. Voli novosti i promjene i uvijek je pripravan za njih. Ni u ljubavi nije stabilan. Žena je također pokretna i voli, skrenuti.

Trska – kontradiktoran, voli avanture i povija se promjenama baš kao trska vjetru. Duhovan i pomalo ciničan. Žena je obdarena velikim dražima.

Jaguar – u stvari, on i je mačka. Uvijek posjeduje magičnu snagu koja privlači. Žena je ambicioznija od muškarca ovog znaka.

Kremen – prilično miran čovjek u kojem prevladava crta realnosti. Žena ne daje lako svoje povjerenje.

Kiša – traži veselo društvo. Ima dara za trgovinu i promet, odnosno za posao općenito. Skloniji je zaobilaženju problema, nego direktnom sučeljavanju s njima. Žena je nestalna i prevrtljiva, ali se zna i žrtvovati.

Cvijet – rođen u znaku cvijeta posjeduje živu i bogatu maštu. Jake intuicije s lakoćom prezire druge. Žena voli uspjeh i pretjerano je nestrpljiva.

 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (478 ocjena)