Konj – značenje konja u kineskom horoskopu

Konj - značenje konja u kineskom horoskopu

Osobnost

Konji vode ubrzan život. Uvijek nekud žure. Jezik im je brži od pameti, nikada ne razmisle prije nego što nešto kažu. Druželjubivi su pa zato brzo sklapaju prijateljstva. Često si stvaraju neprijatelje zbog svoje iskrenosti, ali nikada nisu zlonamjerni. Konji vole tračati pa im nije pametno povjeravati nikakve tajne. Jako paze na dojam koji ostavljaju jer im je važan društveni život. Zbog užurbanog života kakvog vodi često zaboravlja na obećanja pa ga se treba podsjećati

Ljubav

Konji ne vole kada su zavezani u štali jer tada ne mogu istraživati teren. Najsretniji su kada mogu iz štale ulaziti i izlaziti kada im se prohtije. Konji su u vezi odgovorni i nježni, ali nema garancije da će veza potrajati ukoliko osoba ne prihvati njegov slobodan duh. Rijetko kada pokazuju osjećaje.

Žena

Ždrjebice su vrlo inteligentne, poletne i brze te ju ne može bilo koji muškarac ukrotiti. Ždrjebice uvijek kažu svoje mišljenje pa djeluju drsko i provokativno. U vezi su one glavne i njihova riječ je zadnja. Očekuje od muškarca da joj pridaje punu pažnju i udovoljava joj u svemu.

Muškarac

Muškarci su spontani, uvijek iznenađuju. Pred ženama žele ispasti “face” pa često pretjeruju. Žene vodi van u popularne klubove i restorane kako bi ostavio što bolji dojam na nju. Savršena žena za njega je ona čeličnih živaca.

Pripadajući element Drvo

Lako prevladava sve prepreke koje joj se nađu na putu jer realno gleda na svijet. Muškarci mogu zahvaliti najviše svom šarmu jer im je baš on donio toliko uspjeha u životu.

Pripadajući element Vatra

Smatra kako je zaslužila najbolje stoga je spremna čekati cijeli život idealnog muškarca. Muškarci očekuju od žena da prihvate njegovo mišljenje i volju.

Pripadajući element Zemlja

Žene su borbene, vole izazove, ali su i vrlo emotivne. Muškarcima često ostavljaju dojam da se u njima kriju dvije osobe zbog naglih promjena raspoloženja.

Pripadajući element Metal

Od muškarca očekuje da bude pošten i iskren. Muškarac je zaljubljive prirode, prema ženi je pažljiv i s njom je u dobru i zlu.

Pripadajući element Voda

Žena je druželjubiva, ustrajna je u onome što želi, ali se teško prepušta emocijama. Muškarci ako su pozitivno nastrojeni učinit će sve kako bi usrećili svoju ženu, ali ako nisu dobre volje iskalit će se na njoj.

Mjesec 1.

Osobe rođene u 1. mjesecu imaju nagle promjene raspoloženja. U jednom trenutku su zaljubljeni i sretni, a u drugom padaju u ponor.

Mjesec 2.

Konji u 2. mjesecu nikada ne se ne osvrću, njima je najvažnija budućnost.

Mjesec 3.

Osoba zna što želi, ali to ne pronalazi. Slobodnog je duha i tek kada on pronađe svoje uporište pronaći će sreću.

Mjesec 4.

Zbog svoje otvorenosti osobi nije lako u životu. Izbjegava osobe koje planiraju svoju budućnost.

Mjesec 5.

Maštoviti su i često žive u nekom svom nerealnom svijetu zbog čega se razočaraju kada se vrate u stvarnost.

Mjesec 6.

Konji u 6. mjesecu teško prekidaju veze jer su previše opčinjeni njome i procijene svog partnera.

Mjesec 7.

Tvrdoglavost, preveliki ponos, taština, mane su osoba rođenih u 7. mjesecu. Zbog tih svojih mana često prekida veze.

Mjesec 8.

Konji u 8. mjesecu vole uzbuđenje, poletni su, energični i znatiželjni te zbog toga gube interes kada u vezi postane mirno.

Mjesec 9.

Osobe su previše emotivne u 9. mjesecu. Smetaju ih i najmanje sitnice. Trebali bi naučiti što reći, a što prešutjeti.

Mjesec 10.

Boje se razočaranja pa zasnivaju vezu na temelju zajedničkih interesa., kako bi uspjeli u nečemu stalno ih se mora hvaliti i diviti im se.

Mjesec 11.

Najvažnija im je komunikacija i razumijevanje. Ne vole se dokazivati partneru. U vezi su emotivni ali se istovremeno plaše vezivanja.

Mjesec 12.

Vole život, uživaju u njemu i smatraju da zaslužuju najbolje. Vole ulaziti u svakakve veze i odnose jer ne mogu odoljeti, a da ne kušaju od svega po malo.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (478 ocjena)