Majmun – značenje majmuna u kineskom horoskopu

Majmun - značenje majmuna u kineskom horoskopu

Osobnost

Majmuni su veliki pozitivci, čak i kada im krene nizbrdo. Snalažljivi su i vrlo uspješni, ali samo ako imaju pozitivan utjecaj. Bez njega su vrlo apatični i osjećaju se uvrijeđeni i odbačeni. Vole lagodan način života i luksuz. Osobe u znaku majmuna vole zapovijedati drugima jer misle da sve znaju. Temperamentni su i vatreni samo u sukobima, inače su vrlo velikodušni, uvijek spremni pomoći, druželjubivi i odgovorni.

Ljubav

Majmuni će partnera za cijeli život birati polako i pažljivo. Svoga partnera će pokazivati okolo poput nekog trofeja te zbog toga mora biti poseban. Majmuni ne opraštaju nevjeru. Prekinut će svaki kontakt s bivšim partnerom, a i nekako će ga kazniti. Veza s majmunom je veoma zahtjevna. Oni ne podnose uobičajeni životni stil. Ukoliko majmun upadne u krizu treba mu pružiti pažnju i ljubav. On to neće zaboraviti već će vratiti dvostruko.

Žena

Žena majmun ne podnosi podređen položaj, pametna je, poduzetna i vrlo odvažna te ne dopušta nikome, čak ni muškarcu, da joj određuju njezin životni put. U ljubavi je uvijek vjerna i predana. Svom muškarcu voli ugađati, kupovati mu poklone, ali to isto očekuje i zauzvrat. Žena majmun neće ostaviti svog muškarca ako joj je predan, nježan, strastven, razuman i duhovit.

Muškarac

U vezi uvijek on vodi glavnu riječ, nikako žena. Ukoliko ona želi ostati s njime svakodnevno mu mora ponavljati kako je on najpametniji i najbolji. Muškarac je taj koji će svojoj ženi urediti život, ali će joj dopustiti i da se bavi stvarima koje ju vesele. Takve je prirode i na ženama je hoće li ga prihvatiti ili ostaviti.

Pripadajući element Drvo

Žena je pametna i vrlo sposobna da postigne sve što si zamisli. Muškarac će morati učiti na svojim greškama jer ga njegova teška narav često dovodi u neprilike.

Pripadajući element Vatra

Ova žena je u svemu dobra. Topla je i ugodna osoba sve dok ju se ne izbaci iz takta. Muškarac je samostalan i uvijek napravi sve onako kako zamisli.

Pripadajući element Zemlja

Žene u znaku zemlje ne podnose nikakav pritisak jer ih ograničava u donošenju odluka. Kako bi muškarac napredovao mora pobijediti sve prepreke koje mu se nalaze na putu.

Pripadajući element Metal

Žena je vrlo borbena i nikako neće odustati dok ne bude zadovoljna. Muškarci su uvijek optimisti i zbog toga uvijek uspiju u svemu što su naumili.

Pripadajući element Voda

Žena je brza i živahna te će sve mučne veze prekinuti. Muškarci, ukoliko ne dobi priznanje od značajnih osoba, brzo će odustati od borbe za ono što želi.

Mjesec 1

Majmunima je teško ostvariti vezu iako žude za ljubavlju. Veliki su borci pa neće samo tako odustati.

Mjesec 2.

Majmuni rođeni u 2. mjesecu su vrlo znatiželjni, vole svakakve izazove i pustolovine.

Mjesec 3.

Osobe rođene u 3. mjesecu traže partnera koji je vrlo sličan njima. Ozbiljan i pouzdan.

Mjesec 4.

Majmuni su puni entuzijazma. Život im je vrlo interesantan i pun pustolovan, ali ih to može pretvoriti u cinika.

Mjesec 5.

Osobe su vrlo čulne i romantične i tradicionalne. sklone su sanjarenju što ih može dovesti na krivi put.

Mjesec 6.

Majmuni će morati proći kroz težak put kako bi došli do svoje prave ljubavi.

Mjesec 7.

Majmuni rođeni u 7. mjesecu najviše od svega žele miran i siguran život.

Mjesec 8.

Sanjarenje i maštovitost se ne mogu pripisati majmuni rođenim u 8. mjesecu. Oni vode vrlo jednostavan i ozbiljan život.

Mjesec 9.

Ništa nije savršeno. Kako bi osoba uživala u svom životu to mora shvatiti.

Mjesec 10.

Osoba rođena u 10. mjesecu želi iskoristiti život na najbolji način. Trudit će se kako bi si osigurala bolju budućnost.

Mjesec 11.

Majmuni se previše boje i previše su oprezni zbog čega im svaka veza propadne.

Mjesec 12.

Majmuni su vrlo šarmantni i vole pomagati ljudima oko sebe. Oni ih prihvaćaju i uživaju u njegovom društvu, ali zbog toga bi mogli postati samoljubivi.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (590 ocjena)