Mjerenje aure s rašljama

Mjerenje aure s rašljama

Rašljma možemo otkriti i mjeriti auričko polje te određivati boje unutar nje. Valja razumjeti da su rašlje veza između nervnoga sustava i podsvjesnog uma koji je svjestan svega što se odvija oko nas i u nama. Tajna služenja rašljama je opustiti se i odlučiti kakav odgovor od rašlji želimo. Razjasnimo si kakav odgovor očekujemo. Što želimo da znači otklon prema van? A što kada se rašlje prekriže? To se prvo mora odrediti. Većina ljudi, kada rašljama otkriva auru, očekuje razmicanje rašlji kada dođu u dodir s auričkim poljem. Ako rašlje koristimo za odgovore na da i ne pitanja, otklon prema van može značiti ne, a križanje rašlji ili otklon prema unutra odgovor da.

Opustimo se. Jednostavno usmjerimo um na želju mjerenja aure i želju da se rašlje razmaknu kada dođemo u dodir s njom. Opustimo se i dopustimo rašljama da rade za nas.

Rašlje lagano držimo u rukama u visini ramena. Trebaju imati prostora da se slobodno kreću u potpunom krugu ne dodirujući ni jedan dio našeg tijela.

Neka naš partner stane oko devet metara od nas.

Polako i mekano koračajmo prema partneru. Pri ulasku u auru druge osobe, rašlje će jednostavno odgovoriti. Taj nam odaziv pokazuje vanjski rub auričkog polja. Od tud možemo nacrtati krug oko osobe, jer se veličina toga ruba širi u svim smjerovima.

To znači da bi osoba trebala prepoznati kada netko ili nešto prijeđe nevidljivu auričku crtu, te osjetiti kako netko ulazi u njezin prostor.

 
 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (422 ocjena)