Mjerenje auričkog polja

Mjerenje auričkog polja

Otkrivene su mnoge nove elektronske sprave koje mjere energiju polja oko tijela. Na žalost, prosječna si osoba većinu njih ne može priuštiti. Ali to ne znači da ne možemo odrediti veličinu auričkih polja. Bez problema možemo mjeriti veličinu i snagu aure s velikim stupnjem točnosti uz pomoć oruđa koja svatko može napraviti i s kojima se svatko može služiti.

Radiestezija je mjerenje i predviđanje radi određivanja zračenja energije, putem oruđa za mjerenje njegove snage. To je sustav koji, nama nerazumljivu reakciju nervnoga sustava na suptilne energije, prevodi u konkretne i vidljive. Dva su najučestalija oruđa, rašlje i visak. Služe za sporazumijevanje s podsvjesnim umom koji je uvijek svjestan svih međudjelovanja s vanjskim energijama, kako god suptilna bila. Putem njih razvijamo sposobnost zapažanja, oni postaju produžeci očiju. Povezuju nervni sustav s energetskim poljima s kojima međudjelujemo.

Obje su tehnike drevne. Iako ih se često smatralo isključivo oruđem vidovnjaka, koristili su se u mnogim konzervativnim područjima života. U ratna vremena otkrivali su podzemne mine, tunele. Veliki broj komunalnih tvrtki uči svoje radnike kako se njima služiti, tako da pri nužnim popravcima iskopaju samo potrebne kablove. Iako neki ismijavaju njihovu uporabu, točnost se neprestano potvrđuje tradicionalnim znanstvenim pomagalima i metodama.

 
 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (448 ocjena)