Numerologija za broj 2

Numerologija za broj 2

Vrline

To su osobe koje vole mir, veoma su osjećajne i sramežljive. Osjećajnost i senzibilnost su najbolje vrline kod takvih osoba. Osobe s brojem 2 znaju što ljudi osjećaju, mogu pročitati njihove osjećaje. Strpljive su i društvene osobe. Rade dobro u grupama i  dobro se snalaze u društvu gdje su različita mišljenja. Razumiju se u ljepotu i modu. Znaju zadržati svoje misli za sebe.

Mane

Lako su povredljive osobe. Ponekad znaju biti ogorčene i bijesne. Ponekad se znate sukobiti s nekim osobama zbog svoje ogorčenosti. Znaju biti dosta osvetoljubive osobe kada im se netko zamjeri. Njihova ogorčenost ih može odvesti na krivi put. Dosta su osjetljive osobe. Kada ih netko povrijedi, mogu postati osvetoljubive osobe, a znaju to i zamjeriti.

Posao

Jako im dobro ide organiziranje i odlični su diplomati. Za svoj rad često ne dobe zasluge kakve bi trebali. Imate talent i inteligenciju za velikim uspjehom. Liječenje, savjetovanje i učenje su područja koja će im donijeti veliki uspjeh. Odlično bi se snašli kao masažer, fizioterapeut ili savjetodavalac. Uživaju u glazbi i imaju jako dobar ukus što se tiče glazbe. Imali bi odličnu glazbenu karijeru. Volite poeziju, a bili bi i dobar arhitekt, stilist i urar.

Zdravlje

Osobe čiji je životni put broj 2 mogle bi imati smetnje u probavi. Mogle bi imati razna crijevna oboljenja, proljev, zatvor, trbušni tifus. Mogle bi patiti od dijabetesa ili astme. Cirkulacija njihove krvi je jako loša, pa bi to moglo dovesti do anemije i slabog srca. veoma su nemirne osobe što ponekad može stvarati mentalne brige i nesanicu.

Ljubav

Osobe s brojem 2 u ljubavi znaju imati partnere koji su dosta pokorni. Njihovi partneri su dosta tihi i odobrit će sve njihove odluke, ali neće zbog toga biti sretni. To su savršeni partneri za osobe s takvim karakterom. To su osobe koje vole svoje ljubavne partnere, slušaju ih i pokoravaju im se. Broju 2 najbolje pristaju brojevi 2, 4 i 8, s 3 i 6 se lako slaže, s brojem 9 se razilazi u mišljenjima, a s 1, 5 i 7 se ne može složiti.

Poznate osobe

Mnogo poznatih osoba rođeno je pod brojem 2, a ovo se neke od njih Madonna (pjevačica), Barrack Obama (predsjednik SAD-a), Jennifer Lopez (poznata Latino – američka pjevačica), Kanye West (poznati reper), Adam Baldwin (glumac) te mnogi drugi.

Zaključak

Njima je potrebna sigurnost, udobnost i miran život. Sigurno su utočište i odlično su rame za plakanje. Odlični su prijatelji i imaju odličan smisao za humor. Perfekcionisti su kada je u pitanju njihov dom i radno okruženje. Razumiju i suosjećaju se s drugim ljudima. Oni će iskoristiti svoje najbolje talente i pretvorit će ih u nešto korisno.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (521 ocjena)