Numerologija za broj 4

Numerologija za broj 4

Vrline

Osobe s brojem 4 su odlučne osobe, sa snažnim idejama. Poštene su i pravedne osobe. Ne vole osobe koje su nepoštene i nepravedne. Uporne su i prevladavaju ograničenja. Iskrene su i imaju jake osjećaje za pravo i krivo. Odane su osobe onima koje vole i vole raditi s drugim ljudima. Hrabre su osobe i iznimno oprezne. To su osobe koje su koje su na zemlji, nisu umišljene.

Mane

Njihove loše osobine su to što znaju biti tvrdoglave, krute ili previše ozbiljne osobe. Oprezne su osobe koje se drže svojih planova dok ih ne ostvare, a to zna potrajati i znaju propustiti prave prilike u poslu i ljubavi. One misle da imaju sve pod kontrolom. Ne znaju se opustiti i velike ideje zadržavaju za sebe.

Posao

Te osobe su veoma ozbiljni radnici. Privlače ih zgrade i konstrukcije. Njihov potencijal za uspjeh je dobar u područjima kao što su bankarstvo, računovodstvo, organizacija, znanosti i pravna područja. Također bi bile dobri odvjetnici, mehaničari, inžinjeri i knjigovođe. Koji god posao odaberu, bit će odlični u tom poslu.

Zdravlje

Imaju odličnu fizičku snagu i izdržljivost. Mogu imati problema s koljenima, tijelom i stopalima. Ponekad znaju biti depresivne i umor ih zna savladati.

Ljubav

To su osobe koje su vrlo marljive, naljutiti će se ako ih partneri zamole da manje rade i postat će beskorisni. Nisu baš romantične osobe i uvijek će pomoći svojim partnerima ako im je pomoć potrebna. Najbolje se slažu s brojevima 2, 4 i 8, takve osobe su idealne za njih. S brojevima 6 i 7 se slažu, ali se ponekad zanju razići u mišljenjima, a brojevi 1, 3, 5 i 9 su dosta izazovni i nisu dobri partneri za broj 4.

Poznate osobe

Mnoge poznate osobe su rođene pod brojem 4. ovo su neke od njih Leonardo Da Vinci (poznati slikar), Nicole Kidman (glumica), Avril Lavigne (pjevačica), Oprah Winfrey (poznata voditeljica), Susan Boyle (pjevačica), Elton John (pjevač), Frank Sinatra (pjevač) i mnogi drugi poznati glumci, pjevači, modeli, voditelji i izumitelji.

Zaključak

To su osobe koje će uživati u volontiranju. Uporne i ustrajne osobe koje imaju veliki potencijal za uspjeh. To su osobe koje su odlično prilagođene za brak i obitelj. Takvim osobama se isplati dati nagradu za njihov trud i vrijednost. Odane su i vrlo pouzdane osobe. Odlični su partneri i prijatelji, ali imaju samo mali krug prijatelja. One ne traže jednostavan način do vrha i zahvalne su zbog svega što su primile u životu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (361 ocjena)