Numerologija za broj 5

Numerologija za broj 5

Vrline

Optimistične osobe koje nadahnjuju druge ljude oko sebe. Oni traže slobodu, avanturisti su. Vole promjene i vole upoznavati nove ljude i sklapati nova prijateljstva. Traže promjene u životu i vole raznolikost. Sigurni su u sebe. Imaju slobodan duh i vole kada im je svaki dan različit. Odlično razmišljaju i djeluju na druge. Vole biti uključeni u nekoliko stvari u isto vrijeme.

Mane

Nedostaje im discipline i rada. Slobodu i potrebu za avanturom je ponekad teško kontrolirati, a to ih može odvesti na krivi put, može im uzrokovati probleme s drogom, alkoholom ili prejedanje u hrani. Loša osobina takvih osoba je to što su previše znatiželjni, moraju sve znati, svugdje zabadaju nos. Ponekad se znaju ponašati kao mala djeca.

Posao

To su osobe koje se mnogostuko talentirane i posjeduju niz različitih sposobnosti. Jako su dobre s riječima i mogu motivirati druge ljude. Zato su vrlo prikladni za zvanja kao što su prodaja, promocija, ulaganje, zabava, medicina, znanost i sve ostale poslove koji zahtijevaju putovanja i verbalne vještine. Bili bi odlični voditelji i komičari.

Zdravlje

Moraju biti oprezni kod hrane koju jedu i kod pića koje piju. Ne smiju konzumirati tešku hranu i alkoholna pića. Znaju biti nervozni i bijesni, a to šteti njihovom živčanom sustavu. Bilo bi odlično kada bi meditirali ili vježbali jogu. Ako ne paze na svoju prehranu mogu imati crijevne probleme i ako konzumiraju previše alkohola mogu imati problema s jetrom.

Ljubav

To su osobe koje vole zavoditi i žele se osjećati cijenjeno. Ako se osjećaju zatočeno, pobjeći će od osoba koje ih guše i pronaći će sreću negdje drugdje. Broj 5 se nikako ne slaže s brojevima 2, 4 i 6 jer ne mogu naći zajednički jezik, s brojem 8 se razilaze u mišljenjima, a s brojevima 1, 5, 7, 3 i 9 se najbolje slažu i oni su često njihovi najbolji partneri.

Poznate osobe

Mnogi poznati glumci i pjevači su rođeni pod brojem 5. Ovo su neki od njih Angelina Jolie (poznata glumica), Selena Gomez (glumica i pjevačica), Beyonce Knowles (pjevačica), Jay-Z (poznati rap izvođač), Jon Bon Jovi (pjevač), Tina Turner (pjevačica), Mick Jagger (pjevač u grupi The Rolling Stones) i mnogi drugi.

Zaključak

Osobe s brojem 5 žive svaki dan kao da im je zadnji, vole avanture i putovanja. Stalno teže za nekim promjenama u životu. Neprestano pokušavaju pronaći odgovore na životna pitanja. Njihovi životi mogu postati dosta dramatični. Njihovom životu nedostaje neki smjer, jer stalno traže neku novu avanturu. Oni su kao biljka koja je kasno procvala i samo im je nebo granica.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (530 ocjena)