Numerologija za broj 8

Numerologija za broj 8

Vrline

Osobe s brojem 8 su nadahnuće drugim ljudima, utjecajni su, ambiciozni, kreativni, tolerantni i novac im nije bitan. Oni su uravnoteženi, snažni, uspješni i realni, ne sanjare. Sposobni su, učinkoviti i dobro će prosuditi nečiji karakter. Veoma su uspješne osobe. Ne vole licemjerje i ne toleriraju ljude koji se ne znaju ponašati i koji vole tračati. Sve će učiniti za svoju obitelj i prijatelje.

Mane

Njihove loše strane su to što mogu biti okrutni, koji put neosjetljivi, nasilni i pohlepni. To su tvrdoglave, nestrpljive i arogantne osobe. Netaktične osobe koje vole zapovijedati, oholi, pohlepni su i superiorni. Oni su rođeni s tim lošim osobinama. Njih privlači financijski uspjeh i to je njihov najvažniji životni put.

Posao

To su osobe koje su sposobne za poslove kao što su investitor, poduzetnik, manager, znanstvenik, političar, financijski stručnjak i sl. Oni su spremni naporno raditi, imaju jake ambicije i želje za uspjehom. Imaju organizacijske vještine, motivirani su, vješti i pošteni.

Zdravlje

Oni mogu patiti od nervoze i mogu imati problema s živcima. Također imaju problema sa zubima i ušima. Mogu imati problema s venama. Oni su često depresivni pa im se preporučuje neki odmor gdje se mogu opustiti i udaljiti od svih problema. Preporučuje im se da jedu puno špinata, mrkve, brokule i celera.

Ljubav

Osmice su uravnotežene u ljubavi. Oni ne vole burne ljubavne priče. Vole mir i spokoj, ali ponekad im to ne ide baš najbolje. Oni se više koncentriraju na posao nego na ljubavnu vezu. Osmice se najbolje slažu s brojevima 2, 4, 8 i 6 i to su im najčešće idealni partneri. S brojevima 1, 5, 3, 7 i 9 se ne bi slagali u ljubavi, ali bi im bili dobri prijatelji.

Poznate osobe

Ovim osobama je broj 8 sretni broj. A to su Matt Damon (glumac), 50 Cent (rap izvođač), Mary Kate i Ashley Olsen (glumice i sestre blizanke), Aretha Franklin (poznata pjevačica), Pablo Picasso (slikar) i mnoge druge poznate osobe.

Zaključak

Oni mogu motivirati ljude. Imaju veliki talent za upravljanje u svim područjima života, osobito u poslovnim. Oni se razumiju u materijalni svijet i privlači ih financijski uspjeh. To su osobe koje ljudima oko sebe pružaju hrabrost, nadahnuće i pokušavaju ih usmjeriti na pravi put. Crna, siva, ljubičasta i plava su sretne boje za osobe s brojem 8. Oni bi trebali nositi tamne boje, jer ih svjetle boje čine nespretnima. Ametist, crni dijamant i biser su njihovo sretno kamenje.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (380 ocjena)