Numerologija za broj 9

Numerologija za broj 9

Vrline

Pozitivne osobine kod osoba rođenih pod brojem 9 su svjesnost, idealizam, žele bolji život i društveno su svjesni. Oni su maštoviti, kreativni, romantični, tolerantni, velikodušni i suosjećajni. Ako započnu neki posao, završit će ga i neće očekivati nikakvu nagradu. To su osobe koje se uvijek uključuju u neke humantirane akcije i pomažu ljudima kojima je potrebna pomoć. Imaju veliko suosjećanje i idealisti su.

Mane

Osobe koje su rođene s brojem 9 znaju biti povučene i u društvu su uvijek sa strane. Neraspoloživi su, plašljivi, posesivni, nesigurni, nisu zadovoljni s rezultatom koji su postigli i mogu biti razočarani s realnostima u životu. Često su razočarani nedostacima kod sebe i drugih ljudi. Ne žele prihvatiti nesavršenost u svijetu. Te osobe ne znaju uživati u životu.

Posao

To su veoma maštovite i kreativne osobe. Njima bi najbolje išli poslovi uređenja ili brige za okoliš. Oni bi zbog svoje društvene svijesti mogli biti političari, odvjetnici, suci, ministri, učitelji, iscjeljitelji, pisci, fotografi, umjetnici ili filozofi.

Zdravlje

Osobe koje su rođene s brojem 9 imati će zdravstvenih problema koji su uzrokovani toplinom. Mogu imati problema s žučnim mjehurom, problemi s plućima, toplotnim udarom i ne smiju konzumirati previše masne hrane i alkohola. Također bi trebali pripaziti na stres, trebali bi ga smanjiti.

Ljubav

To su osobe koje nisu romantičari, ali imaju osjećaje, sentimantalni su. Oni žele da im drugi potvrđuju svoju ljubav. Te osobe lako zavode ljude i oni imaju povjerenja u njih. Nisu nekoristoljubive osobe, vole ljude i odani su. Za njih je ljubav suradnja. Devetke se slažu s brojevima 3,6,9,1 i 5 i oni su često idelani partneri za njih, a brojevi 2,7, 4 i 8 nisu idealni partneri za njih.

Poznate osobe

Mnoge poznate osobe rođene su s brojem 9. Ovo su neke od tih osoba Jada Pinkett Smith (glumica i supruga Will Smitha), Justin Bieber (pjevač), Alicia Keys (pjevačica i glumica), Courtney Love (glumica), Chuck Norris (glumac), Adele (poznata pjevačica), Majka Teresa i mnogi drugi.

Zaključak

Osobe rođene s brojem 9 su prirodni vođe. Oni vode brigu o svima. Veliki su humanisti. Ponekad znaju biti nezahvalnici. To su vrlo uspješne osobe, imaju puno novaca, novac im samo dolazi. Oni trebaju biti iskreni prema sebi. Trebaju prihvatiti svoje nedostatke i prednosti i onda će moći voljeti i bolje će razumijeti svoj život.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (334 ocjena)