Osnaživanje i zaštita aure

Osnaživanje i zaštita aure

U jednom trenutku razvoja shvaćamo da smo više od fizičkog tijela i da je svijet više od onog što oči vide. Većina se usredotočuje na ono što je vidljivo i opipljivo, ali znanost dokazuje kako na nas utječe mnogo toga što uopće nije vidljivo ljudskome oku.

Svi smo doživjeli da na našu energiju djeluju izvanjske sile, vanjski zvukovi, toplota i električne smetnje. Druge se osobe spajaju s našom energijom, da li nas je netko doveo do osjećaja poraza, jesu li nas naveli kupiti nešto ili sudjelovati u nekoj aktivnosti kad to stvarno nismo željeli, jesmo li se ikada osjetili iscrpljenima, nakon razgovora s nekim? Sve su to napadi na naše energetsko polje.

Ključno rješenje za zaštitu naših energija leži unutar aure. Sa sjajnom, snažnom aurom, odbijamo negativce, iscrpljujuće i neuravnotežene energije. Nije teško imati takvu auru. Za nju su najblagotvornije pozitivne zdravstvene navike. Pravilna prehrana, vježbe i svjež zrak osnažuju čitavo auričko polje. S druge strane, nedostatak vježbe i svježeg zraka, neispravna prehrana, zlouporaba alkohola, droga, duhana…, stvaraju pukotine i rascjepe u tkanju aure. Na auru također utječu emocionalna i mentalna stanja, više nego što većina ljudi primjećuje.

Postoje jednostavni načini za oživljavanje i osnaživanje ljudske aure. Sunčevo svjetlo i fizičke vježbe, osnažuju auričko polje. Svjež zrak oživljuje auru. Trebalo bi jesti manje, ali češće. Meditacija također osnažuje i štiti. Glazba uravnotežuje i osnažuje auričko polje, jednako kao i mirisi. Još jedno sredstva za zaštitu i osnaživanje je kvarcni kristal ili kamen, električna energija prisutna u kristalu, pojačati će i osnažiti auričko polje. No, nemojmo ići u krajnosti, umjerenost u svim stvarima blagotvorna je za dobro stanje aure.

 
 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (465 ocjena)