Pas – značenje psa u kineskom horoskopu

Pas - značenje psa u kineskom horoskopu

Osobnost

Psi su pravedni i miroljubivi, ne ulaze u beskonačne rasprave. Prihvaćeni su u društvu i uvijek uspiju privući pažnju iako nisu nametljivi. Vrlo su marljivi, uživaju u luksuzu i ljepoti. Svaka osoba ima mana pa tako i oni. Psi nemaju dovoljno samopouzdanja. Netko ih uvijek mora potaknuti kako bi posao mogli završiti. Izbjegavaju obaveze jer im odgovornost teško pada. Rijetko kada će se ostati i boriti za svoja uvjerenja jer ih to zamara. U svoj život puštaju samo odabrane ljude.

Ljubav

Psi će svakoga zavesti, ali rijetko kada svjesno. Ako osoba krivo shvati njegove signale to je njihov problem. Osobama je teško zaključiti što oni zapravo žele. Ukoliko pas sam ne pozove određenu osobu u svoj život znači da se njome samo igra. Psi vole inteligentne i samouvjerene partnere. Ukoliko zavoli određenu osobu, odluku o daljnjem razvoju veze će prepustiti partneru.

Žena

Žena pas će imati svakog muškarca kojeg poželi, ali to ne znači da će ga i zadržati. Kada je u vezi sanja kako će s njim ostarjeti. Često se zaljubi u krivog pa joj se snovi o savršenom braku i obitelji sruše. Žena pas živi za ljubav, ona joj je jedina motivacija. Odrastanjem će shvatiti kako u životu nije sve bajno. Žene u znaku psa su ili savršene ili najgore noćne more.

Muškarac

Ukoliko pronađe ženu koja mu se sviđa učinit će sve što zna i umije kako bi ju pridobio, a pritom neće razmišljati ima li ona već nekoga. Ukoliko žena nije posebna interes za njom će past. Voljenu ženu obasipa pažnjom i poklonima. Mora biti inteligentna i posebna kako bi ga zadržala na duže vrijeme. U brak će ući oprezno. Ne voli scene i svađe te ako u vezi nema mira povući će se i pustiti da sve ide svojim tokom.

Pripadajući element Drvo

Žene su snalažljiva, ali često padaju pod utjecaj okoline. Muškarci su vrlo emotivni i uvijek se bore za pravdu.

Pripadajući element vatra

Omiljena je među ljudima i uvijek ih je spremna savjetovati. Šarmantan je i privlačan, ali ženama teško ostaje vjeran iako se trudi u tome.

Pripadajući element Zemlja

Žena je vrlo odgovorna i uvijek je spremna pomoći ako smatra da to osobe zaslužuju. Muškarca na njegovom životnom putu očekuju brojni izazovi i prepreke.

Pripadajući element Metal

Žena je komunikativna što joj uvelike pomaže u pronalaženju pravog muškarca. Muškarac će zbog svoje naivnosti doživjeti razočaranja u neke određene osobe.

Pripadajući element Voda

Probleme rješava na miran način, spontana je i snalažljiva te uvijek dobije sve što poželi. Za svoju buduću ženu, ovaj muškarac će vjerojatno izabrati ženu s debelim bankovnim računom.

Mjesec 1.

Osobe su zaljubljive prirode i često zamijene san i javu. S vremenom će shvatiti kako su im sigurnost i mir najvažniji.

Mjesec 2.

Ukoliko je osoba veliki optimist trebala bi se kloniti osoba koje ju sputavaju.

Mjesec 3.

Psi su previše zabrinuti kakva će im biti budućnost. Trebali bi se opustiti.

Mjesec 4.

Psi u 4. mjesecu su društveni i zanimljivi, znaju što žele od života, neće brzo ući u brak uglavnom zbog straha od razočaranja.

Mjesec 5.

Čim upozna neku osobu počne razmišljati o budućnosti s njom. Trenutna privlačnost ne znači da će veza uspjeti.

Mjesec 6.

Osoba neće odustati od partnera dok ga u potpunosti ne osvoji. To ne znači da će ostati s njim. Često se predomisli te ostavi partnera slomljenog srca.

Mjesec 7.

Od života očekuje najbolje. Partneru pruža sve, ali to očekuje i zauzvrat. Pas je vrlo ljubomoran i očekuje od partnera da mu bude vjeran.

Mjesec 8.

Ljubav mu nije na prvom mjestu, ali kada se zaljubi promijenit će mišljenje.

Mjesec 9.

Pas često postavlja iskrena i izravna pitanja pa ima problema u vezi jer to zbunjuje partnera.

Mjesec 10.

Kako bi osvojio osobu koja mu se sviđa, pas postaje šarmantan i uvjerljiv te mu nitko ne može odoljeti.

Mjesec 11.

Pas ne voli manipulacije, od partnera očekuje da bude iskren i pošten.

Mjesec 12.

Svoje snove će ostvariti jedino ako pronađe pravi poticaj.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (425 ocjena)