Pijetao – značenje pijetla u kineskom horoskopu

Pijetao - značenje pijetla u kineskom horoskopu

Osobnost

Pijetao ostavlja dojam da je vrlo sramežljiv i povučen. U društvu ne voli biti u centru pažnje jer postanu frustrirani i nervozni. Za razmišljanje im treba miran prostor. Rijetko kada će u životu reagirati burno i ljutito. Također, na prvi pogled djeluju previše moralni i strogi. Oni su vrlo šarmantni i društveni. Naravno svaka osoba ima mane pa tako i oni. Previše su kritični i bez previše odugovlačenja će to i reći. Oni uoče i najmanje sitnice. Ako ga se povrijedi povući će se i teško će opet tu osobu pustiti blizu.

Ljubav

Pijetao nikada neće ostati u vezi koja ne funkcionira više. Prekinut će vezu i ako shvati da ga partner ne može pratiti ni udovoljiti mu. Kada se zaljubi postaje pažljiv, nježan i romantičan. Pijetao nikada ne živi u snu već ga on ostvari. Jako je ljubomoran i vrlo zahtjevan. Od partnera očekuje da mu uvijek pruža podršku i obasipa ga pažnjom. Rijetko će govoriti o ljubavi jer su pijetlu ljubavne izjave neugodne. Pijetao je vjeran i s partnerom je u dobru i zlu.

Žena

Ne voli muškarce kojima je glavni cilj odvesti ju u krevet. Kod muškarca joj je najvažniji njegov status, izgled i ponašanje, ali i karijera i planovi za budućnost. Ako im je imalo stalo do žene pijetla morat će se načekati jer se njoj nikuda ne žuri. Od muškarca očekuje da prema njoj bude iskren i pažljiv.

Muškarac

Žene će ga obožavati jer nije napadan. Uživa u društvu lijepih i pametnih žena s kojima može ugodno razgovarati i družiti se. Njima će to biti malo čudno jer je muškarcima uvijek na pameti jedno. Staromodan je i romantičan muškarac i ako shvati da mu se sviđate nazvat će vas sigurno. S njime se svaka žena osjeća kao princeza.

Pripadajući element Drvo

Ženi je teško ostvariti vezu zbog teškog povezivanja emocija i razuma. Muškarci pak izlaze iz jedne veze u drugu uglavnom zbog znatiželje.

Pripadajući element Vatra

Žena očekuje od muškarca da ju prihvati onakvom kakva jest. Muškarci se neće truditi ispasti face pred ženama već će im pokazati svoju nježnu stranu.

Pripadajući element Zemlja

Ima velikih problema zbog svoje poštenosti i sramežljivosti, ali će joj njezina neuništiva volja pomoći. Muškarac nikada ne riskira, ne obećava i ne ulazi u nikakve veze dok ne shvati što zapravo želi.

Pripadajući element Metal

Previše je emotivna i to ne može kontrolirati te ima vrlo nemiran ljubavni život. Muškarac je vrlo osjetljiv i nesiguran pogotovo ako stvari krenu krivim putem.

Pripadajući element Voda

Ova žena se prilagođava svakoj situaciji, marljiva je i spretna, ali i brza na jeziku. Muškarci su vrlo uvjerljivi i izlude svaku ženu, ali su za kratkotrajnu vezu.

Mjesec 1.

Osobe su vrlo odane i vjerne svojim partnerima i sretni su kada im se povjeri. Najviše im pašu mirne i razumne osobe.

Mjesec 2.

Draži su im prijateljski nego ljubavni odnosi. Skloni su kritiziranju i smatraju da su sveznalice.

Mjesec 3.

Posao im je na prvom mjestu. Uvijek pomažu drugima, ali bi se povremeno mogli opustiti, to im nitko neće zamjeriti.

Mjesec 4.

Vole osjećaj slobode te zbog toga izbjegavaju obaveze i ozbiljne veze. Iako djeluju hladno zapravo su puni nježnosti i ljubavi.

Mjesec 5.

Brzo odustaju ako stvari ne idu svojim tokom. Teško im je razjasniti nesporazume pa idu lakšim putem.

Mjesec 6.

Veliki su avanturisti i ne vole život koji ide predvidljvim ritmom. Od veze također očekuju da bude puna avantura i neočekivanih zapleta i raspleta.

Mjesec 7.

Osoba rođenih u 7. mjesecu je strah ljubavi. Boje se gubitka kontrole te su zbog toga spremni žrtvovati svoje osjećaje.

Mjesec 8.

Žele dobiti sve na lakši način. Padaju u depresiju i povlače se u sebe kada sve krene nizbrdo.

Mjesec 9.

Osoba u 9. mjesecu zna što želi. Iza sebe će imati mnogo propalih veza i slomljenih srca, ali neće odustati od potrage za pravom osobom.

Mjesec 10.

Za voljenu osobu je pijetao spreman učiniti sve, ali ponekad mora popustiti i prestati kritizirati jer će veza početi pucati.

Mjesec 11.

Pijetao ne voli svađe i napete situacije, povuče se i ne potrudi se ni reći sovje mišljenje. Trebao bi naučiti kontrolirati svoju preosjetljivost.

Mjesec 12.

Ukoliko se pijetao ne prestane zezati i igrati mogao bi ispaštati jer njegov partner vezu shvaća ozbiljno i zbog toga bi mu mogao okrenuti leđa.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (391 ocjena)