Podznak u horoskopu i kako ga izračunati

Podznak u horoskopu i kako ga izračunati

Svi znamo svoj horoskopski znak, da li znamo i koji nam je podznak i što nam on zapravo otkriva? Podznak ponekad snažnije određuje kako nas vidi okolina. Zato nam se često dogodi da nam neki škorpion više nalikuje na Ribu. Podznak pokazuje i kakvima se želimo prikazati. Podznak je znak koji nas još bliže definira. Podznak se uzdiže na istočnom horizontu u trenutku našeg rođenja, te je važan jer nadopunjava značenje našeg osnovnog horoskopskog znaka.

No, kako izračunati podznak? Možemo putem tabele ili jednostavnije, danas postoje kalkulatori za izračunavanje podznaka. Kako se koristi tabela?Prvo izaberemo mjesec u kojem smo rođeni, a odmah zatim i kolonu koja odgovara datumu našeg rođenja, spuštamo se kolonom dok ne dođemo do satnih intervala rođenja i nakon toga u prvoj koloni s lijev strane pročitamo svoj podznak.

Kao što postoji slab ili jak znak, tako postoji slab ili jak podznak. Upravo zbog to ga osoba koja je rođena u slabom znaku, ali joj je podznak jak, imat će karakteristike podznaka. Što kada imamo ispred sebe osobu koja je recimo dupli Ovan? Ovan je sam po sebi eksplozivan, a u ovom slučaju ima podršku sebe samog, što mu dodatno daje vjetar u leđa. Pa bi nam mogla zatrebati i vatrogasna odjeća.

Upoznavanjem karaktera osobe preko kombinacije znaka i podznak i pozicijom planeta, može se pratiti sa kakvim će se sve iskušenjima i izazovima suočiti i na koji način će na njih reagirati.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (424 ocjena)