Sanjarica za slovo A

Sanjarica za slovo A

Advokat

Ako su određene osobe sanjale da su advokati to znači da trebaju nekome pomoći ili će možda biti uspješni u poslu koji su odabrali. To također može značiti da imaju sposobnosti koje mogu koristiti kako bi pomogli drugima. San o upoznavanju advokata na nekom društvenom događaju može značiti da će uskoro biti povezani sa nekakvim skandalom. Pričanje s advokatom u snu može značiti da ćete imati problema s novcem.

Adresa

San o adresi pokazuje da su određene osobe našle smjer u svom životu. Vidjeti adresu u snu znači posjeta. Snovi o staroj adresi upućuju ih na to da pogledaju u prošlost i da uče iz nje. Snovi o novoj adresi im govore da je vrijeme za promjene. Listanje po adresaru u snu ukazuje na dolazak novog člana u obitelj.

Akvarij

Akvarij u snovima predstavlja odvojenost od stvarnosti. Pun akvarij ukazuje na svađu i dobitak, a prazan akvarij ukazuje na gubitak. Voda u akvariju simbolizira emocije. Akvariju u snu ukazuje na to da bi neke osobe trebale uzeti predah od posla ili bi se trebale opustiti.

Alarm

Zvuk alarma u snovima može predstavljati zabrinutost za neku osobu. Može ukazivati na buđenje neke neobične vrste, može se dogoditi neka neobična zgoda ili može značiti da se nekome moraju ispričati za svoje loše postupke. Zvuk alarma može ukazivati na tjeskobu.

Amerika

Ako su osobe koje su to sanjale iz Amerike to može simbolizirati slobodu za kojom teže, ali ako su izvan Amerike to može simbolizirati bogatstvo, obilje i ostvarenje želja u poslovima. Snovi o američkim ljudima predstvaljaju slobodu misli.

Ananas

Jedenje ananasa u snu može upućivati na uspjeh u budućnosti i sreću. Pojavljivanje ananasa u snu upućuje na dobit, na bogate i vjerne prijatelje koji će im pomoći ako su u nevolji ili poziv na nekakvu gozbu. Branje ananasa upujćuje na brz oporavak od teške bolesti.

Anđeo

San o anđelima utječe na dušu čovjeka. Anđeli u snovim mijenjaju osobe. Anđeli predstavljaju dobrotu i zaštitu. Anđeli sanjare mogu usredotočiti na kvalitete i ljubav u njihovim životima. Snovi o anđelima mogu imati duboke utjecaje na sanjarov život. Nije baš dobro sanjati anđele, jer su anđeli predznak teškim bolestima.

Artičoka

Viđanje ili jedenje artičoke u snovima predstavlja potencijal i kretaivnost neke osobe. Artičoka im u snovima može pokazati kako da se izraze i postignu ono što žele. Artičoka u snovima upućuje na opreznost kod osoba sa suprotnim spolom, trebale bi paziti da se ne osramote.

Atlas

Atlas ukazuje na neko novo putovanje u vašem životu. Gledanje u atlas u snovima sanjare upućuje da razmisle o promjenama u svom životu. Razgledavanje atlasa u snovima simbolizira vežne odluke ili promjene u životu. Držanje atlasa u snovima pokazuje vam da vas očekuje dugačko putovanje.

Avion

Snovi o avionima simboliziraju promjene i neke nove destinacije u životu. Ako osobe sanjaju da su putnici, to može značiti neki osjećaj za avanturu, ali može označavati neku otmicu ili opsanost koja ih očekuje u životu. Ako ste pilot to pokazuje sposobnost kontroliranja određenih stvari u životu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (420 ocjena)