Sanjarica za slovo Č

Sanjarica za slovo Č

Čačkalica

Čačkalice simboliziraju vedrinu i radost. Ako su osobe koje su sanjale vidjele čačkalicu u snovima to znači da su dosta izbirljive osobe i da neće imati financijskih problema. Viđanje čačkalice u snu može uzrokovati probleme i svađe kod kuće. Korištenje čačkalice u snu znači da su nešto loše učinili protiv svojih prijatelja.

Čaj

Osobe koje sanjaju da u snu kuhaju čaj osjećaju duboko kajanje i krivicu zbog nečega što su učinili. Ako sanjaju da piju čaj s prijateljima to znači da u njhovom društvu postoji osoba koja i nije baš od povjerenja. Topli ili ledeni čaj ukazuje na popularnost u društvu. Ako se u snu čaj izlije iz lonca toznači da će biti iznenađenja u njihovom životu. Ako piju čaj od šafraan u snu, imati će problema i svađe u obitelji. Čaj od kamilice u snu upozorava osobe da su manipulirane od strane svojih partnera. Čaj u snu predstavlja osjećaj ugodnosti, strpljivosti, opuštenosti i zadovoljstva.

Čarape

Osobe koje sanjaju čarape u snu koje pokrivaju noge saznat će za svoje sposobnosti, toplinu i fleksibilnost. Rupe u čarapama predstavljaju osjećaj nedostatka i neispravnosti. Nove čarape predstavljaju brige i neugodnosti u životu. Oblačenje čarapa u snu ukazuje na poteškoće koje će imati i koje je uzrokovala neka njihova bliska osoba. Pletenje čarapa simbolizira sreću. Poderane čarape u snu znače da su neugodnosti kroz koje će prolaziti prolazne.

Čaša

Čaša u snu predstavlja nešto važno u životu osoba koje sanjaju čašu. Čaša u snu predstavlja odraz, krhost i transparentnost. Čaša u snu simbolizira pasivnost i zaštitu. Viđanje čaše u snu simbolizira pasivnost. Pijenje iz čaše u snu zanči da su osobe otvorene i imaju ne obrambeni stav. Primanje razbijene čaše u snu simbolizira nagradu koju će uskoro primiti za svoj trud. Ako je čaša šarena to znači da te osobe imaju nepovjerljiva prijatelja. Prazna čaša predstavlja nevolje, a razbijena čaša predstavlja uspjeh.

Ček

Osobe koje sanjaju da sakupljaju čekove trebat će pomoć od svojih bliskih prijatelja. Obojani čekovi u snu predstavljaju njihove stavove i hrabrosti. Ako sanjaju čekove to je znak da nikome ne posuđuju novac jer će ga teško dobiti natrag, neka paze na svoju imovinu i neka ne troše previše. San o lažnim čekovima znači da će sve učiniti kako bi se njihovi planovi ostvarili. Plaćanje čekovima u snu znači da će imati gubitak u poslovanju i da će zbog toga biti u depresiji.

Čelo

Čelo u snu predstavlja misli i sposobnosti, intuiciju i znanje i svijest. Viđanje glatkog i finog čela simbolizira dobru prosudbu i pravednost kod tih osoba. Ružno čelo pokazuje njihovo nezadovoljstvo i noge brige. Visoko čelo simbolizira ispunjenje svih planova, a naborano čelo je znak mira i sigurnosti.

Češalj

Pojavljivanje češlja u snu znači da osobe koje to sanjaju žele stvoriti mir u svom životu. Ako sanjaju da se češljaju znači da žele posložiti i organizirati svoje misli. Žele pronaći neke elemente kako bi razjasnili neku situaciju ili probleme u vezi. Ako češljaju nekoga u snu mogu očekivati razne brige i probleme. Slomljeni češalj predstavlja svađe. Viđanje druge osobe u snu kako se češlja znači da imaju neke lažne prijatelje kojih bi se trebali paziti.

Četri (broj)

Broj četri u snovima simbolizira ograničenje. Četri predstavlja savršenstvo, stabilnost, materijalizam i ograničenje. Broj četri u snu predstavlja osobu kojoj sve polazi za rukom.

Četkica

Četkanje zuba u snu predstavlja neku veliku borbu koja će zadesiti osobe koje sanjaju četkicu. Ako vide prijatelja kako četka zube to znači da njihovi prijatelj ima nešto protiv njih i da ih ogovara. Viđanje četkice u snu im govori kako bi se trebali obraniti ako im je upućena neka loša kritika.

Čokolada

Čokolada je povezana s romantikom i ugodom. Ako sanjaju o čokoladi to znači da im je potreban netko tko će ih razmaziti. Viđanje čokolade u snu predstavlja nagradu koju će oni dobiti za svoj rad. To također znači da će možda pretjerivati u nekim stvarima. Ako dobiju čokoladu u znači da će imati vjerne pijatelje. Poklanjanje čokolade u snu znači da moraju štedljiv. Kupovanje čokolade simbolizira neprilike. Ako piju čokoldau u snu bit će počašćeni.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (602 ocjena)