Sanjarica za slovo P

Sanjarica za slovo P

Padobran

Osobe koje sanjaju da se spuštaju s padobranom biti će zaštićeni i sigurni. Ako im se padobran u snu nije otvorio imati će problema s zdravljem. Padobran u snu predstavlja bijeg od nečega, spas i pad.

Pakao

Osobe koje su sanjale da su u paklu primiti će dobre vijesti od voljene osobe. Ako su osobe vidjele pakao u snu promijeniti će način življenja i napustiti će društvo u kojem se kreću. Osobe koje su nekoga drugoga vidjele u paklu bit će u svađi s osobama iz okoline.

Paket

Slanje paket u snu predstavlja radosno iznenađenje. Primanje paketa u snu simbolizira važnu vijest. Prazan paket predstavlja neugodnu vijest. Čekanje paketa u pošti znači da su osobe očekivale da će nešto primiti.

Palača

Osobe koje u snu kupuju palaču imati će teškoća i problema zbog svoje umišljenosti. Ako osobe stanuju u palači u svom dnu ugledna osoba će im se nakloniti. Ukoliko su u snu dobili palaču na poklon biti će neočekivano radosni. Građenje palače u snu predstavlja veliki dobitak. Posjedovanje palače znači da im netko zavidi. A ako vide palaču u snu primiti će mnogo velikih pohvala.

Palačinke

Palačinke u snu predstavljaju oprez jer osobe koje su to sanjale imaju neiskrene prijatelje. Ako su osobe sanjale palačinke to je znak da je njihov duhovni vođa s njima i da će se dogoditi nešto uzbudljivo u budućnosti.

Palma

Ako su osobe u snu ugledale palmu biti će im odana počast. Ukoliko su vidjeli palminu granu steći će ugled među svojim suradnicima. Osobe koje su u snu vidjele srušenu palmu ići će na neugodno putovanje. Ako su sjekli palmu u snu trebali bi pripaziti na svoje bližnje.

Pamuk

Osobe koje sanjaju da beru pamuk neće nikada gladovati niti će biti siromašni. Ako osobe u svojim snovima hodaju poljem pamuka imati će jako ugodno razdoblje u svom životu. Pamuk u snu simbolizira neizvjesnost, neodlučnost i neozbiljnost.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (568 ocjena)