Sanjarica za slovo R

Sanjarica za slovo R

Račun

Račun u snu predstavlja siromaštvo, pisanje računa dobar posao, a ispostavljanje računa prihvaćanje teškog posla. Ako u snu osoba dobi račun tada ju očekuje neugodan doživljaj. Kod računanja vas očekuje financijski gubitak, a lošu vijest nosi i nemogućnost izračuna. Željeni dobitak nećete dobiti.

Rajčica

Rajčica u snu predstavlja ljubav. Netko vas tajno voli. U snu osoba bere rajčicu, u stvarnom životu će bolovati od lakše bolesti. Osobu koja jede rajčicu očekuju velike brige i neostvarene nade. Biljka s plodom predstavlja veselje, zadovoljstvo i sreća.

Rak

Rak u snu predstavlja lažne prijatelje. Lovljenje rakova predstavlja druge osobe koje će koristiti vašim radom. Dobre vijesti donosi san u kojem osoba jede rakove. Jedenje rakova predstavlja sreću u pothvatima i planovima, a ako je osoba bolesna tada ju očekuje ozdravljenje.

Rana

Rana u snu predstavlja olakšanje. Osoba će se izvući iz neprilika, a radovat će se ako sanja rane na licu. Ako osoba sanja rane na svojem licu tada će se preplašiti. Povezivanje rane predstavlja nezahvalnost osobe kojoj ste više puta pomogli. Osobu koja sanja kako je ranjena očekuje bogatstvo, a ako ugleda ranjenika tada će primiti jako loše vijesti.

Rep

Rep u snu predstavlja sramotu, kašnjenje na važan sastanak. Dugi rep u snu predstavlja veliku zavjeru koju su kovali protiv vas, a mali znači da nećete više oskudijevati. Osoba koja u snu u ima rep, u stvarnom životu nema vjernog partnera i to će joj na nos nabijati susjedi. Rezanje repa predstavlja dobitak u igrama na sreću, a izrastanje repa predstavlja tešku, ali lažnu optužbu.

Rijeka

Ako u snu osoba vidi rijeku to znači da svoj život treba uzeti pod kontrolu. Ako stoji na obali znači da je stigla do granice u svom životu. Bistra rijeka predstavlja zdravlje, radost, a i ispunjenje želja. Mutna rijeka predstavlja brige i probleme, bolesti gubitke. Rijeka koja presušuje je znak neuspješnosti na poslu. Rijeka puna riba ukazuje na dobitak, a pad u rijeku nesporazum i svađu. Rijeka koja teče dobro predstavlja zadovoljstvo i mir u životu, a i predaju nekoj višoj sili.

Riječ

Ako osoba sanja riječ, dobro ju čuje i razumije tada joj je sreća na vratima. Osobu koja prekine vlastitu riječ u snu izbjegavaju zbog loših kvaliteta, a ako čuje nekog drugog kako prekida svoju riječ tada u osobu treba izbjegavati zbog zlih obilježja. Nerazumljivost riječi u snu predstavlja poslove koji idu u lošem smjeru.

Riba

Osobe koje sanjaju ribu su emocionalne, a riba može predstavljati i simbol mudrosti, emocionalnog ili duhovnog rasta. Također može ukazivati na želju za putovanjem i avanturom. Krupna riba predstavlja važan događaj, a mala riba nepriliku. Pečena riba predstavlja velike svote novaca, a lov ribe radost. Prodavanje ribe predstavlja ljubavni brodolom, a plivanje s ribama unosne poslove.

Remen

Remen u snu predstavlja sreću, podršku i neočekivani novac. Zakopčani remen predstavlja ciklus, bilo života, smrti ili nečeg drugog što se ponavlja. Također predstavlja i unutarnji sukob između onoga što znate intelektualno i što srce osjeća. Ako u snu osoba ima remen ili ga stavlja tada žudi za promjenom okoline. Pojas nevinosti označava stavove osobe koja ga nosi i osjećaje vezane za seks. Remen na osobi također znači nagradu za uloženi trud na poslu.

Revolucija

Krvava revolucija u snu predstavlja promjenu okoline, a ako je bila revolucija plitičkog-državnog tipa tada je u pitanju samo promjena stanja. Revolucija ukazuje na bolesti, poput raka. Osoba koja sanja revoluciju trebala bi preispitati svoje stavove i gledišta jer to ukazuje na psihičke probleme, ali revolucija predstavlja i uspjeh na poslu, a ako sudjeluje u revoluciji, preuzimanje vrlo odgovornog posla.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (501 ocjena)